Het beste van 2017

Het beste van 2017! 1


Het beste van 2017De laatste dag van het jaar! Tijd voor een kleine terugblik..

 

Het beste van 2017…

Een jaar wat wederom voorbij is gevlogen! Lekker cliché, maar het is echt zo. Voor mijn gevoel was het gister nog zomer en morgen proosten we alweer op het nieuwe jaar. Ik hoop dat jullie ook kunnen terug kijken op een mooi 2017 en dat er weer een hoop mooie herinneringen zijn gemaakt.

Ik kijk in ieder geval terug op een geslaagd 2017. Geen mega spectaculaire gebeurtenissen maar wel mooie herinneringen. Een heerlijke wintersportvakantie begin dit jaar bijvoorbeeld. Onze volgende wintersport staat alweer op de planning in januari, heel veel zin in!

Wintersport in Sölden

Fantastische week!

In mei van dit jaar verhuisde we van een appartement naar een eengezinswoning! Een heerlijk huis waar we met heel veel plezier wonen. Hoe leuk was het om afgelopen zomer een tuinfeestje te geven voor mijn 30e verjaardag!

het beste van 2017

Bijna een half miljoen bezoekers…

2017 was ook een jaar waarin ik de bezoekersaantallen op de blog in een rap tempo zag groeien. In 2016 sloot ik het jaar af met 100.000 bezoekers over het hele jaar. Dit jaar waren het er bijna een half miljoen! Hoe bizar is dat.. Ik weet dat er bloggers zijn die dit soort aantallen maandelijks halen, maar toch!

Jullie reacties en berichtjes zijn voor mij veel meer waard dan de cijfers, maar toch word ik er heel blij van. Het voelt toch als een soort bevestiging dat de blogs letterlijk in de smaak vallen bij jullie.

Het leverde ook een aantal leuke samenwerkingen op, waaronder de samenwerking met Miele deze maand. Super leuk om te doen.

Ik werd zelfs genomineerd in drie categorieën voor de Foodblog Awards 2017. Met het recept van de pindakip kwam ik zelfs in de finale terecht voor het beste gerecht! Ik won niet maar het was een geweldig leuke ervaring!

Het is soms onwijs druk om mijn baan te combineren met mijn blog en nog een sociaal leven. Maar ik heb er nog altijd enorm veel plezier in en dat is natuurlijk het belangrijkste. Vergeef het me als ik niet altijd direct kan reageren op jullie vragen en berichtjes, ik doe mijn best.

 

Top 10 best bekeken recepten..

Er staan inmiddels ruim 300 recepten op de blog maar deze 10 zijn het afgelopen jaar het beste bekeken. Nummer 1, de ‘pindakip’ steekt daar trouwens met kop en schouders bovenuit.

1. De pindakip

2. Goulash

3. Nasi goreng zoals bij de Chinees

4. Speculaas cheesecake 

5. Frietje Zwolsche stoof 

Frietje Zwolsche stoof

6. Pastasaus uit de slowcooker

7. Snicker fudge 

8. Truffelrisotto met kastanjechampignons en ossenhaas 

9. Appelkruimeltaart met amandelspijs 

Appelkruimel taart met amandelspijs

10. Ajam pangang met sugarsnaps en rijst 

 

Heb jij één van deze tien recepten weleens gemaakt? Of misschien wel meerdere? Laat het weten in een reactie! 🙂

Dankjewel…

Ik wil jullie als trouwe bezoekers natuurlijk onwijs bedanken voor alle bezoekjes, alle berichtjes en alle leuke reacties die ik het afgelopen jaar mocht ontvangen! Ik vind het elke keer weer geweldig om te lezen dat jullie recepten hebben gemaakt en dat jullie daar enthousiast over zijn.

Ook ben ik dankbaar voor alle leuke dingen die er door mijn blog op mijn pad komen. De leuke samenwerking bijvoorbeeld maar ik leer ook steeds weer leuke nieuwe mensen kennen.

 

Leuke collega Foodbloggers die je ook zou moeten volgen!

Dat ik zelf Foodblogger ben wil natuurlijk niet zeggen dat ik nooit andere blogs bekijk. Integendeel, ik vind het super leuk om te zien wat anderen allemaal voor lekkers maken.

Mijn favorieten:

Eefsfood.nl

Eef is net als ik gek op taart, maar maakt ook andere verrassende recepten. Daarnaast maakt ze leuke video’s en ook voor catering op maat kun je bij haar terecht!

Zoetrecepten.nl

Mariette van Zoetrecepten heeft liefde voor alles wat zoet is en soms een beetje zout. Gezondigen, zondigen, easy baking, epic baking en snufje zout zijn de thema’s op haar blog. Ze heeft ook veel lactose en glutenvrije recepten op haar blog staan.

Brendakookt.nl

Brenda heeft een mega verzameling van heerlijke en vooral toegankelijke recepten, voor ieder wat wils. Ook haar video’s zijn altijd erg leuk.

OhMyPie.nl

Marike van Oh My Pie maakt van een glutenvrije last een glutenvrij feestje. Ook al hoef ik zelf geen rekening te houden met gluten, haar baksels zijn fantastisch om te zien. Daarnaast bracht ze afgelopen jaar een geweldig boek uit en ging ze er tijdens de Food Blog Awards voor mijn neus met de prijs vandoor. Haha! Als ik het iemand gunde was zij het wel dus dat vond ik alleen maar super leuk!

Lekkeretenmetlinda.nl

Het motto van Linda is: makkelijk, bewust en vooral lekker eten. Lekkere recepten met pure ingrediënten,  zonder al te veel toevoegingen.

De laatste heeft helemaal niks met eten te maken..

Annic van Wonderen..

Annic is adviseur en coach voor ondernemers. Of je nou een ambitieuze werknemer of (startende) ondernemer bent, hier vind je inspiratie op het gebied van carrière én ondernemen. Elke zondag geeft ze je in haar vlogs een kijkje in haar leven..

Ik volg haar in ieder geval met plezier!

 

De aller aller aller beste wensen voor 2018!

 

Lieve allemaal, tot slot wens ik jullie natuurlijk het aller beste voor 2018! Op naar een gelukkig, gezond maar natuurlijk ook smakelijk 2018!

Ik hoop jullie in 2018 weer allemaal terug te ‘zien’ hier op de blog en/of sociale media.

Maak er een mooi uiteinde van morgen!

 

 

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Het beste van 2017!