Disclaimer


 

Disclaimer..

Alles op deze website, inclusief de afbeeldingen, is eigendom van Ashleywillems.nl. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gekopieerd.

Reviews & gesponsorde berichten 

Het zou kunnen dat je af en toe onder een artikel ziet staan dat het in samenwerking met ….. tot stand is gekomen. Dit wil zeggen dat het om een gesponsord bericht gaat. Op social media herken je deze berichten aan de hashtag #spon.  Dit zet ik erbij omdat ik eerlijkheid en transparantie richting mijn lezers erg belangrijk vind.

Ik schrijf alleen dit soort artikelen over producten/diensten waar ik oprecht heel enthousiast over ben. Wanneer het niet bij mij past of niet aansluit bij de website zal ik er ook niet over schrijven. De inhoud van dit soort artikelen schrijf ik altijd zelf, het gaat daarbij om mijn persoonlijke mening welke niet beïnvloed kan worden. Als ik schrijf dat ik ergens enthousiast over ben dan ben ik dat dus ook echt.

Het kan ook zijn dat je op social media de hashtag #gekregen of #uitgenodigd ziet staan. Ik word er op dat moment niet voor betaald om iets te delen maar wil er wel eerlijk over zijn dat het om gekregen producten/diensten gaat.

Waarom schrijf ik gesponsorde berichten? 

Ashleywillems.nl in de lucht houden kost simpelweg geld en met name ook veel tijd. Dit verdien ik terug door zo nu en dan een gesponsord artikel te plaatsen en op die manier hoop ik dat Ashleywillems.nl nog lang kan blijven bestaan.

Print Friendly, PDF & Email