Wie is Ashley Willems? 11


Hi!

Welkom! Leuk dat je mij gevonden hebt!

Je vraagt je dus af.. Wie is Ashley? 🙂

Hoe kwam het eigenlijk tot Ash & Eefs Favorites Foodparty

Dat ben ik! Ik ben 31 jaar, moeder van Pepijn en ik woon samen met Robbert in Bleiswijk.

Ik werk met veel plezier als locatiemanager in de kinderopvang, dit doe ik parttime.

Daarnaast ben ik gek op koken én lekker eten! Het liefst de hele dag! Ik sta ermee op en ik ga ermee naar bed.

In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak in de keuken te vinden! Ik geniet het meest van gezellig samen eten, koken voor vrienden en familie en lekker lang tafelen! Ook uit eten, het bezoeken van food festivals en marktjes vind ik altijd een feestje.

Ik vind het super leuk om mijn recepten en tips met jullie te delen via mijn blog, Facebook en Instagram! Ik hoop jullie te kunnen inspireren, want koken hoeft namelijk helemaal niet ingewikkeld te zijn! Mijn motto is altijd geweest: Wie kan lezen kan koken!

Mijn recepten zijn makkelijk te volgen en je hebt geen bergen ingrediënten nodig die je daarna nooit meer gebruikt. Koken is vaak ook een kwestie van uitproberen en durven! Durf te experimenteren! Je hoeft niet altijd klakkeloos een/mijn recept te volgen, geef er je eigen draai aan en je komt er vanzelf achter wat wel of niet lekker is. Zolang je het maar met plezier en met liefde doet! Dat proef je uiteindelijk wel terug!

Ik hou van smoothies en salades maar ik hou ook van wijn, sushi en taart.. Ik vind een goede balans hierin belangrijk! Op mijn blog vind je dus gezonde maar ook minder gezonde recepten! Ik probeer wel altijd zoveel mogelijk gebruik te maken van verse ingrediënten!

Naast mijn keukengeheimen deel ik ook graag leuke tips, mijn interieur, zwangerschapsupdates en andere persoonlijke blogs met jullie.

Heb je iets uitgeprobeerd? Laat me in een reactie weten hoe het was! Of deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Voor contact en mogelijkheden tot een samenwerking verwijs ik je door naar deze pagina..

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 gedachten over “Wie is Ashley Willems?

 • Monique ten Hoeve

  Sinds kort een slowcooker en op zoek gegaan naar recepten. Ik kwam op jouw site terecht en zie dat we in dezelfde gemeente wonen. Vandaag ben ik de goulash aan het maken in de slowcooker, maar na een paar uurtjes zie ik al wat zwarte randjes aan de bovenkant. Is dat normaal? Ik heb de Andrew James digitale SC.
  Verder zie ik dat je ook met de airfryer werkt, ik ook, en heb regelmatig contact met Philips over de airfryers.
  Ik zal me zo aanmelden voor de nieuwsbrief.

  • Ashley Willems Bericht auteur

   Hoi Monique,
   Elke slowcooker is anders, die van mij gaat ook altijd wel vrij hard aan de zijkantjes maar zwart wordt het niet. Was de goulash lekker? Jaa ik heb ook een airfryer, super handig ook!

 • Eelco

  Ik heb jouw naam uit een Facebook groep over slowcooking. Daar zijn ze laaiend enthousiast over jouw recepten dus werd ik nieuwsgierig en heb je site gezocht en gevonden.
  Door jouw recepten heen bladerend krijg ik enorme trek, zie echt hele lekkere gerechten!! Jouw site staat nu tussen mijn bladwijzers en ik ga zeker veel recepten proberen.
  Je hoort nog wel van me!

  Groetjes,
  Eelco Kappers