Hotspot | Alan & Pim’s


image

We eten graag een hapje buiten de deur en we zijn gek op kip! We waren hier afgelopen zaterdagavond dus precies aan het goede adres. (H)eerlijke kip van het spit bij Alan & Pim’s in het centrum van Rotterdam. Loopt het water je al in de mond bij het idee alleen al, lees dan snel even verder! Ik mag een etentje voor 2 weggeven!! 🙂

Als kip liefhebber kun je hier je hart ophalen! Heerlijke vers gegrilde (beter leven) kippetjes van het spit! Echte scharrelkip uit het groene hart! 

Het moderne interieur, de gezellige sfeer en de zeer vriendelijke bediening maken dit restaurant zeker een     bimageezoekje waard!

 

Het concept en de kaart zijn simpel.. Van mij hoeft een kaart ook niet lang en uitgebreid te zijn, dat maakt de keus vaak alleen maar moeilijk. De keus hier was zo gemaakt, vooraf wat brood met (heerlijke) kippeling gevolgd door de kip van het spit!

Vanaf ons tafeltje keken we zo de open keuken in,  die kippetjes keken ons dus al vanaf een afstand aan.. We kozen allebei voor de ‘bitter sweet BBQ’, ik een halve en mijn vriend een hele (!) kip. Daarnaast kun je zelf kiezen wat je er verder nog bij wilt eten. Zo kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Wij bestelde er (1x) frietjes bij en (1x) de caeser salad. Meer hoef je er ook niet bij te bestellen want dat krijg je echt niet op!

De zaak zat helemaal vol maar de bediening was echt super! Alan zelf kwam ondanks de drukte ook nog even een praatje maken aan tafel.

Zoals we eigenlijk al verwacht (en gehoord) hadden.. De kip was heerlijk! Sappig, mals en heerlijk gekruid. De frietjes waren vers en krokant gebakken en ook de caeser salad was heerlijk. De producten zijn vers en eerlijk en dat proef je gewoon!

image

Een toetje ging er niet meer bij maar we hebben heerlijk gegeten! We komen zeker nog eens terug want ook van de lunchkaart krijg ik alweer trek terwijl ik eraan denk! 🙂

 

image

 

 

 

 

 

 

 

Wat ons betreft, een dikke tien voor Alan en Pim!

Adres: Posthoornstraat 524, 3011 WD Rotterdam
Telefoon: 010 237 3244

 

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Print Friendly, PDF & Email

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.