Contact & Samenwerken


Samenwerken

Met een passie voor eten & interieur ben ik natuurlijk altijd erg nieuwsgierig naar nieuwe producten, kookboeken, hotspots en restaurants. Hier schrijf ik dan ook graag reviews over. Naast dat ik zelf nieuwsgierig ben, wil ik mijn lezers natuurlijk ook graag van nieuws op de hoogte brengen!

Ik vind het leuk om dingen uit te proberen mits ze bij mij passen. Ik maak geen reclame voor producten waar ik niet achter sta of die geen relatie hebben met eten of interieur. Bij een review gaat het om mijn persoonlijke mening welke niet beïnvloed kan worden.

Het toesturen van producten wil niet garanderen dat ik er over zal schrijven, mits anders met elkaar afgesproken. Ik zal er over schrijven wanneer ik enthousiast ben en wanneer de producten passen bij mijn blog. Daarom adviseer ik om altijd eerst even contact met me op te nemen voordat je producten toestuurt.

Voor advertorials kun je contact opnemen om de inhoud en mogelijkheden te bespreken, ik denk graag met je mee!

Omdat eerlijkheid en transparantie richting mijn lezers voor mij voorop staat vermeld ik altijd dat het om een gesponsord artikel gaat.

Winacties! Iets winnen is altijd leuk. Daarnaast is een winactie een leuke manier om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen.

Ben je op zoek naar een recept voor jouw eigen website, blog of magazine? Ook daar help ik je graag bij, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nb: Alle foto’s en informatie op de blog zijn gecreëerd door en eigendom van Ashley Willems. Zowel foto’s als blogs mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Dit mag alleen indien deze door te linken zijn naar ashleywillems.nl én ik hiervan op de hoogte ben.

Ik blijf graag op de hoogte van alle ontwikkelingen op food gebied. Berichten over nieuwe kookboeken, workshops, nieuwe producten en culinaire evenementen ontvang ik graag op info@ashleywillems.nl. Dit geldt ook voor persberichten en/of uitnodigingen.

Lijkt het je leuk om een gastblog te schrijven? Leuk! Stuur een berichtje!

 

Mijn bereik

Unieke bezoekers per maand: 30.000

Sessies: 50.000

Paginaweergaven: 290.000

Op sociale media ben ik actief op Facebook en Instagram.

Facebook: >4000 volgers

Instagram: > 30,9 duizend volgers

Peildatum: oktober 2018

 

Doelgroep

De doelgroep op ashleywillems.nl zijn mannen en vrouwen in de leeftijd van 18-65 jaar. De grootste groep is vrouw en heeft een leeftijd van 25-55 jaar.

Contact

Heb je een vraag, suggesties, of ideeën? Of zie je mogelijkheden voor een leuke samenwerking? Vul onderstaand contact formulier in of stuur een mail naar info@ashleywillems.nl. Ik streef ernaar om berichten binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

  Logo-ASH-PNG1

  Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

   

  Print Friendly, PDF & Email

  Een reactie plaatsen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.