| Winactie Eyoba | 5


image

Een gebrek aan kast ruimte, komt iemand dat bekend voor? Helemaal blij dus met deze nieuwe aanwinst! Een super leuk kastje van het merk Woood, gekocht bij Eyoba! Is jouw huis ook nooit af? Of ben je ook nog opzoek naar leuke accessoires, die ene leuke stoel, die mooie lamp of iets anders leuks? Ik mag een cadeaubon weggeven van maar liefst 75 euro!!

And the winner issssss…… @foodandlifestylenl Eveline Pleijte !! GEFELICITEERD! Jij wilde graag je slaapkamer gezellig maken, dat moet wel lukken denk ik! Stuur me even een mailtje met je gegevens! (info@ashleywillems.nl)

Teveel spullen of te weinig kast ruimte.. de meningen zijn hierover verdeeld.. 😉 Ik kan in ieder geval weer wat spulletjes netjes opbergen in dit super leuke kastje van het merk Woood! Super snel geleverd door Eyoba en binnen een uurtje stond hij in elkaar.. (niet door mij, anders duurde het ongetwijfeld langer..)image

Door het compacte formaat van het kastje kun je hem makkelijk kwijt en staat hij ook zeker niet in de weg. Hij is 72 cm hoog, 80 cm breed en 40 cm diep. Hij is verkrijgbaar in het wit en in het zwart en je kunt dit kastje met veel interieurstijlen combineren.. Behalve in de woonkamer zou je hem natuurlijk ook prima in de hal, in de slaapkamer of in de kinderkamer kunnen plaatsen. Ik zou zeggen, ontdek zelf het gemak.. 😉

image

Behalve dit mooie kastje heb ik natuurlijk nog een meters lange wishlist.. Mijn huis is nooit af! Hoog op mijn verlanglijstje staat een nieuwe eettafel met nieuwe eetkamerstoelen. 

Ik denk dat ik daarvoor ook wel ga/kan slagen bij Eyoba! Zoveel keus en zoveel mooie merken!

In samenwerking met Eyoba mag ik een cadeaubon weggeven van maar liefst 75 euro!! Ik geloof niet dat ik de enige ben met dat verlanglijstje.. dus ik denk dat jullie dit shoptegoed ook wel weten te besteden!! Waar of niet? :mrgreen:

Wat moet je daarvoor doen?

 •  Bedenk allereerst waar je dit shoptegoed aan zou besteden..(daarvoor kun je natuurlijk een kijkje nemen op de website van Eyoba..!)
 • Plaats een leuke/creatieve foto op Instagram van een plek in jouw huis, en laat ons dan weten wat jij daar nog mist en wat je dus graag zou kopen.. Tag ons! @eyoba.nl en @ashleywillems en gebruik de hashtag #ashleywillems zodat ik de foto’s makkelijk kan terugvinden!
 • Natuurlijk vinden we het ook leuk om in een reactie hieronder van jou te horen wat je graag zou kopen!

image

Om iedereen de tijd te geven om mee te doen maken we op vrijdag 12 augustus bekend wie er mag gaan shoppen!

Doen jullie mee aan deze winactie?  🙂

 

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Volg je mij trouwens wel al op Instagram? (@ashleywillems)

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 gedachten over “| Winactie Eyoba |

 • Lotte Zandstra

  Zeker weet ik die goed te besteden!
  Hadden laatst visite en die vroeg om een kapstok in de gang.. dus dachten we ojaaaaa (a) beetje vergeten. We lopen zelf altijd achterom en daar hebben we wel een haha!

  Wij zouden dus de prachtige kapstok van zuiver (wooden tip!) kiezen! ♡♡
  ♢de foto v/de gang, zal k morgen maken & plaatsen!
  Top actie!!

 • Sharon

  Nou een leuke foto van dat leuke plekje kan ik niet plaatsen, het is op dit moment eenmaal geen leuk plekje.
  Eind augustus verhuizen wij naar een nieuw huisje. Onze slaapkamer blijft grotendeels hetzelfde met blauw / bruin steentjes behang achter ons zandkleurige bed. De glazen vierkante nachttafeltjes ben ik alleen wel zat. Ik vind het niet passen en je ziet er alle vieze vingers op..
  Mocht ik het shoptegoed winnen dan koop ik daar graag twee nieuwe nachttafeltjes van. Van die ronde, houten. Lijkt net op een krukje.
  Dat maakt onze nieuwe slaapkamer dan toch wel af!