simpele carpaccio met truffelmayonaise

Simpele carpaccio met truffelmayonaise..


simpele carpaccio met truffelmayonaise Mmm simpele carpaccio met truffelmayonaise .. daar word ik altijd blij van! Als voorgerechtje of gewoon lekker als lunch!

Simpele carpaccio met truffelmayonaise

We eten het bij ons thuis best vaak dus eigenlijk was het raar dat dit simpele recept nog niet op de blog stond! De carpaccio bonbons afgelopen kerst was het best bekeken recept rond de kerstdagen.. Dus dit receptje zal dan denk ik ook wel in de smaak vallen?

Ik vind carpaccio niet alleen lekker als voorgerecht, maar ik maak er ook regelmatig een lekkere lunch van!

Wat heb je nodig? ( 2 personen)

  • 1 pakje carpaccio
  • Een handje Parmezaanse kaas flakes
  • 2 handjes rucola
  • Een half sjalotje
  • Peper/zout
  • Een handje geroosterde pijnboompitten
  • Truffelmayonaise

Bereiding:

Die is super simpel! Begin met de carpaccio, gevolgd door de rucola, fijn gesneden sjalot, de pijnboompitten, de kaas, peper en zout én last but not least.. de truffelmayonaise! (oohhh ik vind dat zó lekker!)

Maak je er een lunch van? Voeg dan nog lekker tomaatjes en/of komkommertjes toe en wat extra rucola..

 

simpele carpaccio met truffelmayonaise

simpele carpaccio met truffelmayonaise

simpele carpaccio met truffelmayonaise

Eet smakelijk!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga je deze simpele carpaccio met truffelmayonaise proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.