gastblogger Sophie

Mag ik jullie even voorstellen aan gastblogger Sophie..?


 gastblogger Sophie

Naast Annemieke en Lieke gaat ook Sophie af en toe een lekker recept delen hier op ashleywillems.nl..

Misschien kennen jullie Sophie al van www.embraceyourhealth.nl

 

 

 

Hi! Ik ben Sophie, 26 (bijná 27) jaar. Samen met mijn vriend woon ik in Breda en werk ik als Vitaliteit-
en Gezondheidsdeskundige.

De keuken is één van mijn favoriete plekken in huis en daar ben ik dan ook veel te vinden! Koken vind ik erg leuk, ik probeer ook graag nieuwe dingen uit om het daarna lekker op te eten!

Ik probeer van elke maaltijd een feestje te maken, ook al hou ik het vaak simpel. Wél met goede en vaak gezonde ingrediënten. Gezond eten vind ik belangrijk, maar dat betekent niet dat ik ook ontzettend kan genieten van chips in het weekend of een goede pizza bij de Italiaan.

Gezelligheid en balans, ook dat hoort erbij! Naast koken, ga ik ook graag sporten (tennis, hardlopen, bodypump), hou ik van leuke en gezellige dingen doen en ben ik regelmatig in de stad te vinden (lekker lunchen of uit eten gaan). Hopelijk kunnen jullie wat ideeën opdoen uit de recepten die ik mag gaan plaatsen op deze blog, waar trouwens al veel lekkere recepten opstaan!

Liefs, Sophie

 gastblogger Sophie

 

Donderdag 11 juni deelt Sophie haar eerste recept met ons, een heerlijke preisoep met zoete aardappel!

 

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

 

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.