Pepijn zijn nieuwe Jungle kamer

Pepijn zijn nieuwe Jungle kamer..


Pepijn zijn nieuwe Jungle kamer

Ik hoor jullie denken, alweer een andere kamer? Jep, ik werd verliefd op dit behang en dat was de aanleiding om Pepijn zijn kamertje opnieuw een make-over te geven.Toen BN Walls mij benaderde voor een eventuele samenwerking hoefde ik daar dus niet lang over na te denken. Mijn oog viel direct op dit toffe behang en in mijn hoofd wist ik al direct hoe het kamertje er dan uit moest gaan zien. 

Pepijn zijn nieuwe Jungle kamer
Pepijn zijn nieuwe Jungle kamer

Jungle behang..

Pepijn is gek op dieren dus dit past ook perfect bij hem. Als ik nu ’s ochtends zijn kamer binnen kom staat hij rechtop in bed de dieren op het behang te aaien, zo schattig. Hij weet inmiddels ook heel goed aan te wijzen waar bijvoorbeeld de giraffe is en waar de zebra is. 

Maar goed, toen had ik dus een tof behang uitgezocht maar zowel Robbert als ik kunnen niet behangen. Dus hoe kregen we dit eigenlijk op de muur? Via Instagram kwam ik Behangservice Priscilla en zij heeft dit klusje prima voor ons geklaard. 

Klik hier om het behang te bekijken op de site van BN Walls.

Nieuw kleurtje op de muur..

De overige muren kregen de kleur Tranquildawn van Flexa. 

De meubeltjes die bleven gewoon, maar kregen wel een andere opsteling. Het bedje en de commode zijn van de Ikea, en de kledingkast is van de Karwei. 

Pepijn zijn nieuwe Jungle kamer
Pepijn zijn nieuwe Jungle kamer

De aankleding..

Het leeuwtje kocht ik via @lovtamsterdam op Instagram 

Pepijn zijn nieuwe Jungle kamer

De mooie herinneringskist kregen we vlak na de geboorte van ByBineke, ook de houten bewaarmap voor knutsels en de houten naam komen bij haar vandaan. Ze verkoopt echt super leuke dingen dus kijk eens op haar website!

Pepijn zijn nieuwe Jungle kamer
Pepijn zijn nieuwe Jungle kamer

Het tijgerkleedje is van de kwantum, maar al van een tijd geleden. Weet niet of ze die nog hebben. Ook de Panda opbergmand komt van de Kwantum, heeft inmiddels alleen geen ogen meer want die heeft Pepijn er vanaf gepeuterd. 

Op de commode staat er opbergbakje met o.a. verzorgingsproducten, deze is ook van Kwantum. 

De zebra aan de muur is van Kidsdepot en de posters aan de muur bestelde ik al heel lang geleden bij Desenio. De lamp naast de commode hing eerst beneden dus die hebben we ook al heel lang, ik durf niet meer te zeggen waar we die kochten, maar dat soort lampen zie je tegenwoordig overal.

De raambekleding is trouwens van Veneta en dit zijn verduisterende plisségordijnen in de kleur dust.

Het hoeslaken in zijn ledikant is van Little Dutch, net als ze hydrofiel die over het verschoningskussen zit. Ik moet nog even opzoek naar een mooie betaalbare hoes in de juiste kleur.

Pepijn zijn nieuwe Jungle kamer
Pepijn zijn nieuwe Jungle kamer
Pepijn zijn nieuwe Jungle kamer
Pepijn zijn nieuwe Jungle kamer
Pepijn zijn nieuwe Jungle kamer
Pepijn zijn nieuwe Jungle kamer
Pepijn zijn nieuwe Jungle kamer
Pepijn zijn nieuwe Jungle kamer

Ben ik iets vergeten te vertellen of heb je nog een andere vraag? Laat het me weten!

Ik kreeg trouwens door niemand betaald om deze blog te schrijven, het enige dat we gesponsord hebben kregen was het behang van BN Walls.

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.