Niet meer de deur uit voor een lekkere koffie dankzij onze nieuwe Philips 3200 LatteGo..

Niet meer de deur uit voor een lekkere koffie dankzij onze nieuwe Philips 3200 LatteGo.. 2


Niet meer de deur uit voor een lekkere koffie dankzij onze nieuwe Philips 3200 LatteGo..

Oké, natuurlijk gaan we nog weleens buiten de deur koffiedrinken, dat blijft ook leuk. Maar we kunnen nu ook thuis in een handomdraai de lekkerste koffietjes maken. 

Wat zwanger zijn met je doet.. 

Voor mijn zwangerschap dronk ik het liefst dubbele espresso’s, wel een stuk of 4 per dag. Maar toen ik zwanger was moest ik ineens niks meer van zwarte koffie hebben, terwijl ik daarvoor juist koffie met melk heel vies vond. Ineens was ik van de cappuccino’s. Helaas maak je niet met elke koffieautomaat eenvoudig een cappuccino zonder dat je daarna melkleidingen moet schoonspoelen etc. 

Philips 3200 LatteGo..

Toen mij gevraagd werd of ik de Philips 3200 LatteGo wilde uitproberen twijfelde ik daar niet over. Deze automaat heeft namelijk een heel makkelijk systeem om cappuccino’s en Latte macchiato te maken. Het 2-delige LatteGo melkreservoir reinig je eenvoudig, door ‘m simpelweg af te spoelen onder de kraan. Zo kost het maken van een cappuccino bijna geen extra tijd en dat vind ik echt TOP! Je kunt het melkreservoir ook tussendoor even in de koelkast zetten met het dekseltje erop als je niet gelijk een tweede koffie maakt bijvoorbeeld. 

Niet meer de deur uit voor een lekkere koffie dankzij onze nieuwe Philips 3200 LatteGo..

De automaat is via het display eenvoudig te bedienen, je kunt direct aangeven hoe sterk je de koffie wilt, hoeveel koffie, hoeveel melkschuim. Superhandig. Wat ik ook een pluspunt van dit apparaat vind ten opzichte van ons vorige apparaat, ik hoef de lekbak niet zo vaak te legen. Natuurlijk moet deze af en toe geleegd worden, maar lang niet zo vaak als dat ik gewend was, heel fijn. 

Niet meer de deur uit voor een lekkere koffie dankzij onze nieuwe Philips 3200 LatteGo..

De meeste mensen maken cappuccino met volle melk, zelf ben ik niet zo’n fan van heel stevig melkschuim maar met de Philips 3200 LatteGo kan ik ook met magere/ halfvolle of zelfs havermelk hele goede cappuccino maken, het schuimt heel goed op. 

Schoonmaken is ook eenvoudig, diverse onderdelen kunnen in de vaatwasser en dat vind ik heel handig. 

Niet meer de deur uit voor een lekkere koffie dankzij onze nieuwe Philips 3200 LatteGo..

Enthousiast

Zoals je kunt lezen ben ik enthousiast over dit apparaat en zou ik hem zeker aanraden! Behalve dat je er dus diverse soorten koffie mee kunt maken, is het display heel handig en ziet het apparaat er ook nog eens mooi uit op je aanrecht. Ook niet onbelangrijk natuurlijk. 

Favoriete koffie

Jullie hebben hem misschien al voorbij zien komen op Instagram maar deze ‘’Heavenly Hazel’’ vind ik echt een traktatie. Het is heel simpel, onderin wat caramel of hazelnootsiroop. Vervolgens een Latte Macchiato, en afmaken met slagroom en nougatine.. Wat een verwennerij… Wat is jullie favo koffie?

Niet meer de deur uit voor een lekkere koffie dankzij onze nieuwe Philips 3200 LatteGo..
Niet meer de deur uit voor een lekkere koffie dankzij onze nieuwe Philips 3200 LatteGo..

Deze blog schreef ik in samenwerking met Philips.

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Niet meer de deur uit voor een lekkere koffie dankzij onze nieuwe Philips 3200 LatteGo..

  • Malou

    Hi Ashley! Wij hebben sinds vorige week ook een Philips apparaat en ben nog een beetje op zoek naar de juiste verhouding koffie/melk bij een cappuccino en latte machiatto. Je koffie ziet er altijd heerlijk uit dus ben heel benieuwd wat voor jou de ideale verhouding is? En welke melk gebruik je?

    • Ashley Willems Bericht auteur

      Hoi Malou, ik gebruik altijd halfvolle melk voor mijn cappuccino’s, de sterkste optie qua bonen, en qua hoeveelheid ligt het er maar net aan of ik trek heb in een grote of kleine cappuccino.