De geboortekaartjes van Pepijn gingen op de bus

De geboortekaartjes van Pepijn gingen op de bus..


De geboortekaartjes van Pepijn gingen op de bus

 

De geboortekaartjes van Pepijn gingen op de bus.. Waar hebben we ze uitgezocht en zijn we tevreden?

 

De geboortekaartjes van Pepijn gingen op de bus..

 

Dat alle clichés waar zijn daar kwam ik in mijn zwangerschap al achter, maar écht de tijd gaat zo snel. Pepijn is inmiddels alweer 12 dagen oud en zijn geboortekaartjes zijn op de bus gegaan.

Maanden geleden kwam ik in contact met Muriël van 4cards.nl en zij heeft me geholpen dit kaartje te ontwerpen. Je kunt bij 4CARDStrouwens niet alleen voor geboortekaartjes terecht maar ook voor trouwkaarten.

We mailden over en weer en ik deelde mijn ideeën door middel van voorbeelden. Ik wilde het graag een beetje simpel houden en iets doen met de kleurtjes van zijn kamertje, geometrische vormen leken me ook erg leuk.  Uiteindelijk maakte Muriël een aantal ontwerpen van geboortekaartjes aan de hand van onze wensen en kon ik via mijn eigen account inloggen op de website om de kaartjes verder te bekijken en aan te passen. Zo kon ik bijvoorbeeld zelf het lettertype nog aanpassen en kijken hoe het kaartje er met onze tekst uit kwam te zien. Dit verliep allemaal heel soepel.

Van een aantal kaartjes bestelde ik proefdrukken via mijn account. Deze liet ik drukken op verschillende papiersoorten zodat we konden kijken wat we het mooist vonden. Er zaten ook allerlei kleurtjes bij voor de enveloppen.

Twee proefdrukken deelde ik met jullie op Instagram. Een geboortekaartje met een origami vliegtuigje en een geboortekaartje met kleine spetters. Beide kaartjes natuurlijk met geel en zwart, superleuk!

De geboortekaartjes van Pepijn gingen op de bus

 

Ik had direct een favoriet!

Ondertussen had ik bedacht dat ik het misschien wel mooi zou vinden als zijn naam op de voorkant van het geboortekaartje in goudfolie gedrukt zou worden. Opnieuw ontving ik een proefdruk van het favoriete kaartje en dit keer met foliedruk.

De keuze was snel gemaakt..

We waren het er toen gelijk over eens, dit geboortekaartje ging het worden!!

De geboortekaartjes van Pepijn gingen op de bus

De geboortekaartjes van Pepijn gingen op de bus

De geboortekaartjes van Pepijn gingen op de bus

Muriël had vervolgens nog het superleuke idee om het kaartje in een transparante envelop te versturen en er volgens confetti aan toe te voegen. Ik zag het al helemaal voor me dus ik was gelijk om.

 

De geboortekaartjes van Pepijn gingen op de bus

 

Ik zocht er nog leuke sluitzegels voor op de envelop van het geboortekaartje bij uit en Muriël maakte er bijpassende adreslabels bij. De confetti bestelde ik op Aliexpres en toen was het hele plaatje compleet. Pepijn zijn geboortekaartje werd een echt feestje om te versturen (en om te ontvangen..)

De geboortekaartjes van Pepijn gingen op de bus

De enveloppen, de adresstickers en de confetti had ik ruim van tevoren in huis dus ik kon zorgen dat alle enveloppen al beplakt waren en gevuld met confetti. Zo hoefden we alleen nog de kaartjes erin te schuiven en konden de geboortekaartjes op de post.

Wij zijn superblij met het eindresultaat en met de hulp en goede service van Muriël van 4CARDS.

 

Zowel de proefdrukken als het uiteindelijke geboortekaartje van Pepijn zijn inmiddels ook in de webshop van 4cards.nl te bestellen.

De geboortekaartjes van Pepijn gingen op de bus

Dit artikel is geschreven in samenwerking met 4cards.nl

Je kunt 4CARDS ook volgen via Instagram en Facebook.

 

 

 

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

 

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.