Mijn favo babyshops op een rijtje

Mijn favo babyshops op een rijtje!


 

Mijn favo babyshops op een rijtje

Nog steeds niet bevallen, dus alle tijd om mijn favo babyshops en merken met jullie te delen.. Maar ik ben ook benieuwd naar die van jullie!

 

 

Mijn favo babyshops op een rijtje..

Eerlijk gezegd had ik gedacht voorlopig nog even geen tijd te hebben om deze blog te schrijven. Maar ik ben inmiddels 40 weken en 4 dagen zwanger en onze kleine man maakt nog geen aanstalten. Uit verveling kroop ik dus maar weer achter de laptop!

Ik krijg op Instagram vaak de vraag waar we bepaalde kleertjes of dingen gekocht hebben. Onlangs schreef ik al een Baby room tour, deze blog gaat meer over kleding.

Even weer een kleine disclaimer vooraf, ik word door geen enkele winkel of webshop betaald om deze blog te schrijven. 

 

Waar shop ik graag voor onze kleine man?

Mijn favo babyshops op een rijtje

 

Eigenlijk shop ik het liefst overal en nergens. En combineer ik allerlei merken met elkaar. Van wat duurder tot heel betaalbaar. Ik koop ook graag items waar ik allerlei verschillende setjes mee kan maken.

Het setje op deze foto:

Het shirtje is van Z8, het broekje van de H&M en de schoentjes zijn van Kidooz.

Ik vind het super leuk om gewoon in de winkels te shoppen maar toch kom ik op internet altijd veel meer leuks tegen. Misschien omdat ik dan meer tijd heb om te zoeken? Ik heb geen idee maar neem bijvoorbeeld de H&M, ik heb nog nooit iets in de winkel gekocht voor onze kleine man maar online zie ik zoveel leuks. Is dat herkenbaar? Bij de ZARA heb ik dat trouwens ook..

 

 

 

Mix & Match..

Mijn favo babyshops op een rijtje

 

Deze items shopte ik online bij de Prénatal. Mix & match, alles kan met elkaar en dat vind ik leuk. Ik kreeg het onlangs namelijk op mijn heupen toen de verloskundige zei dat onze kleine man niet heel groot van stuk is. Ze schatte hem bij de geboorte op 3000-3300 gram, en er hingen maar 2 setjes maat 50 in de kast. Dussss.. er moest nog wat bij in maatje 50. Ondertussen zit die kleine man gewoon nog binnen en komt misschien wel pas ter wereld als hij 4000 gram weegt haha. Ach we zien het wel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn favo babyshops op een rijtje

 

Ook deze pakjes zijn Mix & Match. Het zwarte shirtje en het broekje zijn van Name-It, Het oker gele broekje is van Imps&Elfs en het gestreepte truitje van Kidooz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn favo babyshops op een rijtje

 

Mijn favo babyshops op een rijtje

 

Ook ben ik mega fan van boxpakjes, met name in de wat kleinere maatjes. Bovenstaande boxpakjes heb ik in maatje 56 geshopt. Het witte pakje is van Kidooz, het zwarte pakje is van Z8 en het laatste pakje is van Trixie, ook een onwijs leuk merk!

Z8 koop ik trouwens vaak bij Kixx-Online.

 

Mijn favo babyshops op een rijtje

 

Dit boxpakje en het mutsje zijn van Prénatal en matchen heel goed met zijn wiegje, haha!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn favo babyshops op een rijtje

Kidsdepartment..

Een webshop die ik via Instagram ontdekte is Kidsdepartment. 

Allerlei leuke merkjes die net even wat anders zijn dan alle standaard merken. Vaak niet heel goedkoop, maar je kunt wat duurdere items natuurlijk ook heel leuk combineren met goedkopere items. De items van deze foto scoorde ik dus ook bij Kidsdepartment. Het broekje en het mutsje zijn van Mini Rodini en het shirt is van Mingo. Onwijs leuke merkjes vind ik zelf. De schoentjes zijn van Boumy, knuffel van de HEMA.

 

Bij Kidsdepartment verkopen ze o.a. ook nog Ammehoela, Maed for mini, CarlijnQ, One Day Parade en nog veel meer onwijs toffe merken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn favo babyshops op een rijtje

 

In het kader van combineer wat duurder met wat goedkopers, de trui van Mingo kan dus ook prima met dit broekje van de H&M.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn favo babyshops op een rijtje

 

 

Onlangs was ik op het We Are Pregnant event. Een super leuke beurs die trouwens in maart weer plaats gaat vinden. Véél leuker dan de 9maandenbeurs.

Maar daar kwam ik het merk Nixnut tegen. Ik had het al weleens vluchtig voorbij zien komen op Instagram maar toen had het nog niet mijn directe aandacht getrokken. Tot ik het in mijn handen had en er met mijn neus bovenop stond. Wat een onwijs tof merkje en wat een zachte stoffen. Het groene shirtje en het bijpassende shirtje gingen dus met mij mee naar huis.

Het broekje is van Tumble nd Dry.

 

 

 

 

Tumble ‘N Dry..

 

Een super stoer merk wat ik vaak shop op schattigebabykleertjes.nl. Ze hebben trouwens nog veel meer leuke merken, zoals Name-it, Imps&Elfs, Noppies etc.

 

 

 

 

Mijn favo babyshops op een rijtje

 

Deze 2 setjes zijn van Tumble ‘N Dry .Ook het pakje wat klaar ligt voor direct na zijn geboorte is van Tumble ‘N Dry, ik vind het echt een super leuk merk.

 

Mijn favo babyshops op een rijtje

Dit setje van Name-It zat ook binnen no-time in mijn winkelmandje op schattigebabykleertjes.nl. Lekker stoer.

 

Marktplaats..

Wist je dat je op marktplaats ook super leuke Items voor minder kunt scoren? Die duurdere merken zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar als je bedenkt hoelang ze het aankunnen is het soms ook best zonde. Ik vind het super leuk om af en toe eens rond te snuffelen op marktplaats. Zo kocht ik onlangs een onwijs toffe voetenzak via Marktplaats van House of Jamie. Zag er nog uit als nieuw maar scheelde wel de helft van het geld. House of Jamie is een super tof merk, niet alleen voor kleding maar ook voor accessoires.

Daarnaast is marktplaats natuurlijk ook ideaal voor het verkopen. Van de opbrengst kun je natuurlijk weer shoppen in grotere maatjes. Bovendien is het natuurlijk ook nog duurzaam want zo krijgen de kledingstukken gewoon weer een tweede leven.

Ook op Instagram hebben veel mensen tegenwoordig een verkoopaccount waar ze baby/kinder kleding en accessoires/speelgoed etc. verkopen. Helemaal niks mis mee als je het mij vraagt.

 

Mijn favo babyshops op een rijtje

 

 

Mijn favo shops/merken nog even op een rijtje:

H&M

ZARA 

Kixx-Online

Kidsdepartment

Trixie

Kidooz

Schattigebabykleertjes.nl

Marktplaats

House of Jamie 

HEMA 

Tumble ‘N Dry 

Little Department Store

Z8

 

Maar ook bij bijvoorbeeld bij Zeeman of Wibra kun je soms de leukste items vinden voor kleine prijsjes. Leuk om weer te combineren met de wat duurdere merkjes.

 

Wat zijn jullie favoriete merken en shops voor de kids? Ik ben heel benieuwd want er bestaan vast nog véél meer leuke merken en shops!

 

 

Tot snel weer!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

 

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.