6 lekkere recepten met rijst!

6 lekkere recepten met rijst!


6 lekkere recepten met rijst! 6 lekkere recepten met rijst, speciaal voor de rijstliefhebbers net als ik!

 

Ik zou het liefst elke dag pasta of rijst eten! Ik ben er echt gek op, het werd dus wel eens tijd om mijn favorieten recepten met rijst op een rijtje te zetten. Mijn lievelings? De kip kerrie! Op de voet gevolgd door de nasi goreng zoals bij de Chinees.. dit recept wordt trouwens extreem goed bekeken en zie ik erg vaak op foto’s voorbij komen, super leuk!

 

6 lekkere recepten met rijst…

 

Nasi Goreng zoals bij de chinees!

Kip kerrie rijstsalade met walnoten..

Frisse rijstsalade met kip drumsticks

Goulash

Kip Kerrie

Kip Tandoori

 

Welke kies jij? 🙂

 

6 lekkere recepten met rijst!

Eet smakelijk!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga je deze één van deze 6 lekkere recepten met rijst proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.