Ik ben gek op wraps.. en deze wraps met rauwe ham en geitenkaas-pesto tapenade zet ik op mijn lijstje met favorieten! Mmm wat waren ze lekker!
Na de aardbeien chocolade tiramisu en de zomerse couscous salade met spinazie en appel is dit alweer mijn 3e recept voor I-KOOK!
Kennen jullie I-KOOK? Als je net zo’n kookliefhebber bent als ik en het in de planning staat (ooit) een nieuwe keuken uit te zoeken moeten jullie zeker eens een kijkje bij hen nemen. Geen opdringerige verkopers, maar keukencoaches die samen met jou kijken naar de wensen en het budget. Van A-Z begeleiden ze je bij het uitzoeken van jouw droomkeuken! Trouwens, ook als je geen nieuwe keuken gaat kopen maar je bestaande keuken wilt renoveren kunnen ze je helpen!
Maar even over die wraps… Ik hoor jullie wel denken, geitenkaas-pesto tapenade? Dat is ingewikkeld? Welnee, neem een paar eetlepels verse pesto (tip: maak een voorraad) en voeg daar een grote hand geraspte geitenkaas aan toe.. voila, we noemen het geitenkaas-pesto tapenade..
Wraps met rauwe ham en geitenkaas-pesto tapenade…
Bereidingstijd: +/- 10 minuten (wanneer je al verse pesto op voorraad hebt)
Wat heb je nodig? ( voor 4 wraps)
- 4 wraps
- De geitenkaas-pesto tapenade: 5 eetlepels pesto + 4 eetlepels geraspte geitenkaas
- 150 gram rauwe ham (ik gebruikte serrano ham)
- Een zakje gemengde sla
- 1 bolletje (buffel) mozzarella
- Peper en zout naar smaak
Bereiding:
Smeer de wraps in met de geitenkaas-pesto tapenade.
Daaroverheen verdeel je wat sla, gevolgd door de rauwe ham.
Laat de mozzarella goed uitlekken en scheur in kleine stukjes. Verdeel wat stukjes mozzarella over de ham heen.
Maak af met wat peper/zout (naar smaak)
Oprollen maar en schuin doorsnijden!
* Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met I-KOOK.
Eet smakelijk!
Liefs,
Ga je deze Wraps met rauwe ham en geitenkaas-pesto tapenade proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!
Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!
Volg je mij trouwens al op Instagram of Facebook?
Ze waren mega lekker afgelopen weekend, gaan we vaker maken. Bedankt voor het recept!
Leuk om te lezen Esmee! Word ik blij van!
Gemaakt voor visite afgelopen weekend, groot succes!
Goed om te horen!