Wat vind ik van dragen in een draagzak?

Wat vind ik van dragen in een draagzak?


Wat vind ik van dragen in een draagzak?

Mijn mening over het dragen in een draagzak..

Wat vind ik van dragen in een draagzak?

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, ik ben geen enorme fan van draagzakken in het algemeen (van draagdoeken al helemaal niet, in knopen ben ik nooit goed geweest). Ik wil simpelweg ook niet dat Pepijn eraan gewend raakt de hele dag gedragen te worden. Ik weet ook dat er enorme discussies gaan over wat nou beter is, een draagzak of een draagdoek. Welk merk het beste is en hoe je dan het beste draagt. Ik krijg altijd enorme jeuk van dit soort discussies. Dat weten jullie denk ik inmiddels wel. Ik schreef eerder al eens een blog over de moedermaffia.

Wanneer vind ik een draagzak wel ideaal…

Iedereen moet vooral doen waar ze zich goed bij voelen. Dat doe ik namelijk ook. Pepijn zit niet de hele dag in de draagzak, maar er zijn momenten waarop ik een draagzak wel ideaal vind. Voor een lekkere boswandeling bijvoorbeeld of momenten waarop het niet handig is de kinderwagen mee te nemen omdat het te druk is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoekje aan de Ikea op zaterdagmiddag bij slecht weer, zie daar maar eens fatsoenlijk met je kinderwagen doorheen te komen. Of je gaat boodschappen doen en je hebt liever een karretje dan je kinderwagen?

Wat vind ik van dragen in een draagzak?

Welke draagzak gebruik ik dan?

De draagzak die ik op dit moment gebruik is de BabyBjörn mini draagzak. Deze heb ik van BabyBjörn toegestuurd gekregen.

De mini draagzak is perfect voor newborns! Ik vind veel draagzakken al snel groot en lomp voor pasgeboren baby’s, maar deze draagzak is direct vanaf de geboorte te gebruiken. De jersey stof is zacht en flexibel, heel fijn dus voor je kleintje.  Ik koos voor lichtgrijs, maar de draagzak is in allerlei kleurtjes verkrijgbaar.

Daarnaast is de draagzak eenvoudig in gebruik. Ik kan zonder hulp Pepijn in de draagzak krijgen. Dat vind ik ook een pluspunt, geen gestoei dus. De banden zijn goed verstelbaar en het gewicht wordt goed verdeeld. Hierdoor is het ook helemaal niet zwaar om Pepijn te dragen. Hij vindt het momenteel alleen nog erg fijn om zijn armpjes en handjes bij zich te hebben in plaats van door de daarvoor bestemde uitsparing te steken.

Zowel ik als Pepijn vinden de mini draagzak een fijn ding. We maakten er deze week een heerlijke wandeling mee in de Duinen. Pepijn sliep als een roos.  

Wat vind ik van dragen in een draagzak?
Wat vind ik van dragen in een draagzak?

Veilig?

Omdat er dus online en in de media veel discussie bestaat over dragen, draagzakken en draagdoeken wil ik er nog aan toevoegen dat BabyBjörn samenwerkt met een team van medische specialisten, kinderartsen, orthopedisten, psychologen en verloskundigen. Hun medische deskundigheid is voor BabyBjörn van essentieel belang bij het ontwerpen van hun producten. Ik heb er zelf dus alle vertrouwen in dat de producten van BabyBjörn, en deze draagzak in het bijzonder, veilig zijn om te gebruiken.

Benieuwd naar nog meer informatie, de prijs en alle beschikbare kleuren? Klik dan even hier…

Wat vind ik van dragen in een draagzak?


Wat vind ik van dragen in een draagzak?

Deze blog is in samenwerking met BabyBjorn tot stand gekomen. 

Liefs,

Logo-ASH-PNG1


Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.