het beste van 2017

Waarom het momenteel iets rustiger is op mijn blog..? 14


waarom het momenteen iets rustiger is op mijn blog


Mijn aller eerste persoonlijke blog! Voor alles moet een eerste keer zijn toch? Net zoals afgelopen week toen de eerste nieuwsbrief de ‘deur’ uit ging! Heb jij je trouwens al ingeschreven? 😉

Ik had altijd het idee dat mijn ‘privé’ leven jullie eigenlijk helemaal niet zou interesseren, en dat terwijl ik persoonlijke blog van andere bloggers altijd het leukst vindt om te lezen. Daarbij krijg ik veel berichtjes en mailtjes met persoonlijke vragen.. Dus waarom zou ik jullie niet eens meenemen in mijn leven ‘achter de schermen’.

Wellicht is het de trouwe lezers opgevallen dat het de laatste tijd iets rustiger is op de blog,  de reden daarvan leek me een leuke gelegenheid eens een persoonlijke blog te schrijven!

Wij gaan namelijk verhuizen! Dat weten we inmiddels al een aantal weekjes maar over 3 weken gaat het echt gebeuren! 1 juni krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis, een nieuw hoofdstuk! Van 50 m2 met zijn tweeën naar 120 m2! Eindelijk… RUIMTE! Ruimte voor bijvoorbeeld mijn uit de hand gelopen verzameling servies, de bordjes, schaaltjes, bakjes.. het past momenteel gewoon niet meer in de kasten. Eindelijk een mooie keuken waar ik eindeloos nieuwe receptjes kan gaan koken en eindelijk een heerlijke zonnige tuin! Zoals je begrijpt, ik kan niet wachten!

Met 'wij' bedoel ik natuurlijk.. hij & ik! :)

Met wij bedoel ik natuurlijk.. hij & ik! 🙂

‘Waar gaan jullie wonen?’ is een vraag die ik veel kreeg.. We verhuizen van Zoetermeer naar Bleiswijk! Een nieuwe woonplaats, maar slechts een paar minuten met de auto van ons ‘oude’ huis vandaan.

 

Ons nieuwe huis!

Ons nieuwe huis!

Maar bij een nieuw huis komt natuurlijk ook wel het een en ander kijken, een hoop geregel maar ook veel leuke voorbereidingen! Shoppen bijvoorbeeld!

We begonnen bij het uitzoeken van nieuwe kleurtjes voor op de muren en daarna konden we verder met de inrichting.

 

Kleurtjes uitzoeken..

Kleurtjes uitzoeken..

En dit zijn de kleurtjes geworden!

En dit zijn de kleurtjes geworden!

Te beginnen bij een nieuwe eethoek, heel belangrijk als je het mij vraagt.. 😉 We hebben een tijdje getwijfeld, rond of een rechthoek.. Maar toen we hadden besloten voor een ronde tafel te gaan, konden we niet vinden wat we in ons hoofd hadden. Gelukkig kwamen we Harry tegen op het internet en Harry gaat precies maken wat wij hadden bedacht. Een ronde eettafel met een doorsnede van 140 cm met een witte kruispoot en een houten blad.. Ruimte voor +/- 7 personen, ideaal! Bij de tafel bestelde we ook nog bijpassende salontafeltjes en een leuk bankje.

Het moodboard!

Het moodboard!

Van het project tafel konden we toen automatisch door naar het project eetkamerstoelen.. We kozen voor de Albert kuip stoeltjes met armleuning van Zuiver..

Ik krijg nu regelmatig berichtjes dat men benieuwd is naar de nieuwe inrichting, super leuk! Ik ben zelf natuurlijk ook mega benieuwd hoe alles er straks uit gaat zien.. Uiteraard gaan jullie de foto’s daarvan ook terug zien op Instagram!

Ook kochten we een nieuw bed! Ook zoiets waar ik eigenlijk niet meer op kan wachten.. Ons bed nu lag tot verkort nog best prima, maar sinds we ons nieuwe bed gekocht hebben ligt ons oude bed  voor geen meter.. Haha beetje vreemd he! Maar ik erger me ook nu pas echt aan het gebrek aan ruimte in ons poppenhuis, terwijl ik voordat we dit nieuwe huis hadden daar nog geen last van had.. Ach ja.. Robbert ergert zich trouwens wel al enige tijd aan het feit dat mijn daglichtlampen, fotostudiootje en alle andere toebehoren al enige tijd standaard onderdeel zijn van ons interieur.. Sorry schat, straks hebben we kamers over!

 

Onze favo winkel de afgelopen weken!

Onze favo winkel de afgelopen weken!

In ieder geval, al het geregel en geshop zorgde er dus voor dat ik even iets minder tijd had om nieuwe receptjes te koken en uit te schrijven.. Ik beloof dat ik dit straks vanuit mijn nieuwe keuken natuurlijk dubbel en dwars goed maak!

Behalve een verhuizing is een blog naast een (bijna) fulltime baan ook niet altijd even goed te combineren.. Wat veel van jullie denk ik niet weten is dat ik naast mijn blog ook gewoon nog 32 uur werk als leidinggevende in de kinderopvang. Daarnaast heeft mijn moeder een schoenenwinkel en ook daar heb ik de afgelopen weken aardig wat daagjes gewerkt. Drukke bedoeling dus! Maar ik klaag zeker niet.. Ik vind alles wat ik doe even leuk en dat scheelt natuurlijk een heleboel!

Lijkt het jullie leuk als ik jullie met enige regelmaat bijpraat over mijn leven ‘achter de schermen’?

Als er vragen zijn of dingen waar jullie nieuwsgierig naar zijn, laat het me weten! Ook suggesties voor nieuwe receptjes zijn altijd meer dan welkom!

 

Oké doeiii!

Oké doeiii!

 

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 gedachten over “Waarom het momenteel iets rustiger is op mijn blog..?