Ik ben trouwens fan van de (bloemkool) pizza bodems van Magioni!

Bloemkoolpizza met tonijn.. Super lekker! 2


Bloemkoolpizza met tonijn

 

Dit is voor mij echt een makkelijke, snelle en ook nog eens super lekkere maaltijd! Bloemkoolpizza!

Bloemkoolpizza met tonijn dit keer! We hebben allemaal weleens weinig tijd om een uitgebreide maaltijd op tafel te toveren toch? Zoals je kon lezen in mijn vorige blog zijn wij de afgelopen weken erg druk geweest, er stonden dus met regelmaat makkelijke maaltijden op tafel. Ik ben echt mega fan van de kant en klare pizzabodems van Magioni, ze smaken gewoon écht als een normale pizza. Aan deze bloemkoolpizza zit ook helemaal geen overheersende bloemkool smaak. Dat is maar goed ook want bloemkool is niet mijn favoriete groente!

Dit keer was ik opzoek naar de nieuwe pizzabodem van Magioni, de courgette bodem. Helaas was die nog niet verkrijgbaar bij ons in de supermarkt dus ik ging gewoon weer voor de ‘oude vertrouwde’ bloemkoolpizza.

Ik zou ook geen ‘gewone’ pizzabodem meer kopen in de supermarkt, deze bloemkoolpizza is gezonder en net zo lekker!

Geen fan van tonijn? Bekijk dan dit recept voor nog 2 variaties bloemkoolpizza eens!

Bloemkoolpizza met tonijn…

 

Bereidingstijd: max 10 minuten + 25 minuten in de oven.

Wat heb je nodig? (1 pizza)

  • 1 kant en klare bloemkool pizzabodem
  • 2 eetlepels tomatenpuree (koop ik altijd in een tube, lekker makkelijk!)
  • 1 klein blikje tonijn
  • 2 plakjes cheddar kaas
  • Een handje geraspte kaas naar keus
  • Een halve rode ui
  • Peper/zout naar smaak
  • Italiaanse kruiden naar smaak

Bereiding: 

De bereiding is super simpel!

Besmeer de pizzabodem met de tomatenpuree.

Laat de tonijn goed uitlekken en verdeel deze ook over de bodem.

Snijd de rode ui in halve ringen en verdeel over de tonijn.

Daar overheen gaat de geraspte kaas en de cheddar kaas (in stukjes).

Maak af met wat peper/zout en Italiaanse kruiden.

Schuif de pizza de oven in voor 25 minuten op 180 graden!

 

Bloemkoolpizza met tonijn

 

Dit is overigens geen gesponsord artikel! Ik ben gewoon écht een serieuze fan van Magioni! 

Eet smakelijk!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga je deze Bloemkoolpizza met tonijn proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Bloemkoolpizza met tonijn.. Super lekker!