gastblogger Lieke

Vandaag stelt gastblogger Lieke zich voor..


gastblogger Lieke

Pas geleden stelde ik gastblogger Nienke al aan jullie voor, maar ook gastblogger Lieke gaat maandelijks een heerlijk recept met jullie delen..

Vandaag stelt ook Lieke zich aan jullie voor..

 

Hoi! Mijn naam is Lieke en ik zal af en toe een recept schrijven voor ashleywillems.nl! Heel veel zin in!

Ik zal eerst even wat over mijzelf vertellen. Ik ben dus Lieke, 17 jaar jong en ik hou van koken en bakken! Ik vind het heerlijk om te bedenken wat ik zal gaan maken en in de keuken te staan. Ik hou ervan om nieuwe recepten en ingrediënten te ontdekken én uit te proberen, ik ben uren aan het rondkijken op Instagram en leuke foodblogs!

Ook het eten fotograferen is iets wat ik heel leuk vind om te doen. Kortom, koken en alles daaromheen is een grote hobby van mij. Eten trouwens ook 😉 Naast dat ik mijn tijd in de keuken doorbreng volg ik een MBO opleiding. Koken is natuurlijk niet het enige wat ik leuk vind, ik vind het ook leuk om te shoppen, een wandeling te maken (langs het strand, love it!) of gewoon lekker warm binnen te zitten met een boek en een filmpje (met chocolade naast me uiteraard). Wat kan ik nog meer vertellen? Dat ik het heel leuk vind dat ik recepten mag gaan schrijven voor deze superleuke blog! Ik hoop dat jullie mijn recepten leuk gaan vinden en dat jullie ze gaan maken natuurlijk!

 

Benieuwd?

Zijn jullie inmiddels al benieuwd geworden? Volg Lieke alvast op Instagram!

 

Morgen deelt Lieke een recept voor heerlijke havermout koekjes met ons! Zien ze er niet heerlijk uit?

gastblogger Lieke

 

Lijkt het jou leuk om ook af en toe een gastblog te schrijven voor ashleywillems.nl? Neem dan even contact met me op via info@ashleywillems.nl!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga je één van haar recepten proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.