Mijn ervaring met HelloFresh! (maaltijdbox)


image3

Benieuwd naar mijn ervaring met de maaltijdbox van Hellofresh?

Onlangs testte ik 3 dagen lang de maaltijdbox van Hellofresh.. Je hebt het allemaal wel eens.. je staat in dhello freshe supermarkt en je bent inspiratieloos.. Geen idee wat je nu toch allemaal weer op tafel moet zetten die week.. Dan is zo’n maaltijdbox natuurlijk wel een uitkomst..(vind ik)  Het bezorg moment kun je zelf uitkiezen, ik koos voor de maandagavond..Ik ontving een originalbox voor 2 personen..  Alles wordt netjes verpakt aangeleverd, en wat ik erg prettig vind.. het zijn makkelijke, simpele maar lekkere recepten die in max 30 minuten op tafel staan. Iedereen kan het.. als je kan lezen dan kun je ook koken zeg ik altijd.. 🙂

In mijn box zaten de volgende 3 maaltijden:

  • Pasta met reuzen garnalen en citroen roomsaus
  • Kalfsburger met aardappels en sla
  • Gele curry met basmatirijst, sperziebonen en zoete aardappel

Klinkt lekker toch? Nou dat was het ook! Er zit een variëteit in ingrediënten.. Pasta/aardappels/rijst dat vind ik erg fijn. De recept kaarten die erbij zitten zijn erg duidelijk.. Het kan eigenlijk niet misgaan 😉

Helaas waren de sperziebonen die bij de curry hoorde alleen niet meer goed toen ik ze wilde gebruiken, dat was eigenlijk het enige minpunt aan mijn ervaring met Hellofresh.. Maar dit kan natuurlijk altijd gebeuren, ze lossen dit altijd netjes op!

image1(1) image2

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn Favoriet van deze week? De pasta met reuzen garnalen en citroen roomsaus..

image5

Wat ik ook leuk vind aan de maaltijdbox van Hellofresh is dat je precies kan zien waar de producten vandaan komen, van welke boer of welke teler.

Laat je dus eens inspireren en probeer eens een maaltijd box van -> Hellofresh!

Aankomende week test ik de maaltijdbox van Mathijs!

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.