Pastasalade met carpaccio

Pastasalade met carpaccio..


Pastasalade met carpaccio

Pastasalade met carpaccio, als dat er niet uit ziet als een feestje? Net als ik gek op pasta en op carpaccio? Dan moet je deze pastasalade met carpaccio van gastblogger Annemieke zeker eens proberen!

 

Pastasalade met carpaccio

Deze pastasalade met carpaccio past ideaal bij dit weer. Het is nu namelijk lekker warm, en waarschijnlijk herken je het wel dat je dan absoluut geen zin hebt om boven het fornuis te hangen. Ook heb ik dan eerlijk gezegd helemaal geen zin in warm eten, want daar krijg je het dan nog weer warmer van. Deze salade maak je echt in een mum van tijd en je hebt weinig fornuis nodig!
Voor 2 personen – 20 minuten 

Dit heb je nodig: 

  • 1 pakje carpaccio (met 2 porties)
  • 170 gram (volkoren/spelt) pasta
  • 2 eetlepels magere kwark
  • 3 tl pesto
  • 1 paprika
  • 1 rode ui
  • Een grote hand rucola
  • Stukje komkommer
  • Zongedroogde tomaatjes naar smaak
  • Zout & peper
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas
  • 1 eetlepel pijnboompitten

Zo doe je het: 

  1.  Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Ondertussen snijd je de groenten en maak de de dressing. De dressing maak je door de kwark te mengen met zout, peper en de pesto
  3. Giet de pasta af en verdeel over 2 borden.
  4. Verdeel ook de rucola, de gesneden groenten en de zongedroogde tomaatjes  over de borden. Verdeel wat van de dressing over het bord.
  5. Rooster in een pannetje de pijnboompitten, en verdeel deze ook over de borden.
  6. Tot slot verdeel je de carpaccio over de borden.

Klaar is je pastasalade met carpaccio!

 

Pastasalade met carpaccio

 

Benieuwd naar nog meer lekkere recepten van Annemieke? Volg haar op Instagram! Of neem een kijkje op haar blog! Sweetlittlekitchen.

Eet smakelijk!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga je deze pastasalade met carpaccio proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.