INTERIEUR | Nieuwe items in huis

INTERIEUR | Nieuwe items in huis.. 2


INTERIEUR | Nieuwe items in huis

Het was alweer een tijdje geleden dat ik een interieur blog schreef.. Tijd voor een update van de nieuwe items bij ons in huis!

Mensen vragen vaak ”is jullie huis inmiddels af?”.. Haha dan moet ik stiekem altijd lachen, ik verzin namelijk telkens wel weer een nieuw project. Af is het (soms tot ergernis van Robbert) dus nooit. Zo worden er ook geregeld nieuwe items toegevoegd en ook weer dingen weggehaald. Ik kan uren bezig zijn met het schuiven en veranderen van allerlei accessoires. Op Instagram krijg ik vaak vragen over waar ik bepaalde dingen heb gekocht dus vandaar dat ik heb besloten een blogje te schrijven wanneer ik nieuwe items in huis heb. Dit kunnen items zijn die ik zelf heb gekocht of items die ik heb gekregen maar waar ik oprecht erg blij van word. Zo ook in deze blog, de wandhanger waar ik over schrijf heb ik gekocht, de lamp heb ik gekregen.

INTERIEUR | Nieuwe items in huis..

INTERIEUR | Nieuwe items in huis

Allereerst deze nieuwe lamp.. Een super mooie vloerlamp met beton en hout. De voet en het kapje zijn van grijs beton en deze kleur matcht heel goed bij de rest van ons interieur, evenals de poot van licht hout. Ik ben gek op de combi van hout met andere materialen. Een subtiele en toch stoere lamp die niet enorm veel ruimte in beslag neemt, precies wat we zochten. Oja, niet geheel onbelangrijk.. de lamp is ook best betaalbaar. Ik kwam wel meer leuke lampen tegen in mijn zoektocht maar €300,- voor een lamp vind ik best prijzig. Deze lamp kost €114,95.

De afmetingen zijn 40 x 20 x 140 centimeter.

INTERIEUR | Nieuwe items in huis

INTERIEUR | Nieuwe items in huis

 

Deze lamp komt van Dutchhomelabel, kennen jullie deze website al? Super mooie spullen hebben ze! Deze lamp vind je trouwens hier… 

Super goede en snelle levering!  (binnen 48 uur in huis..) 

INTERIEUR | Nieuwe items in huis

En dan deze super mooie macramé wandhanger, ik ben er verliefd op! Ik bestelde de wandhanger bij Druiventuintje!

De wandhanger heet ”Boho Large”.  De stok is ongeveer 70 cm, lengte  van het macrame is ruim een meter.

Ik bestelde de wandhanger voor de slaapkamer, maar ik was zo verliefd dat hij daar nooit terecht is gekomen. Hij hang in de woonkamer bij de eethoek en daar laat ik hem voorlopig lekker hangen.. 🙂

Lies van Druiventuintje maakt allerlei verschillende soorten wandhangers en plantenhangers in allerlei super mooie kleurtjes..

Ik zou zeggen neem eens een kijkje op haar website! 

INTERIEUR | Nieuwe items in huis

 

 

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “INTERIEUR | Nieuwe items in huis..