Ik heb verlof

Ik heb verlof!! 3


Ik heb verlof

Maanden leek het ver weg, maar we zijn 36 weken onderweg en ik heb verlof!

 

Ik heb verlof!!

Toen we er in maart achter kwamen dat ik zwanger was leek dat nog zoooooo ver weg, trouwens mijn hele zwangerschap leek het ver weg. Maar dan ineens is het toch zover. Ik kan het nog niet helemaal bevatten dat ik pas 25 februari weer hoef te werken, voor mijn gevoel ga ik volgende week gewoon weer, haha.

Ik heb verlof

Ik heb verlof

Ik werd nog verwend op mijn laatste werkdag met mooie bloemen en lieve cadeautjes. Helemaal leuk!

Voor mijn collega’s liet ik een enorme pot met snoep, koekjes en chocolade achter. Ik zei nog dat ik hem pas kom vullen als de kleine man geboren is, maar ik heb inmiddels al vernomen dat de bodem al in zicht is. Haha! Ik bestelde de snoep en chocolaatjes trouwens bij geboortesnoepjes.nl en de koekjes bij geboortekoekjes.nl. (niet gesponsord)

Ik heb verlof

 

Voor thuis maakte ik een zelfde pot voor de kraamvisite strakjes.

Hoe is het nu?

We zijn bijna 37 weken onderweg en eigenlijk mag ik nog steeds niet echt klagen. De controles bij de verloskundige zijn allemaal helemaal goed. Maar toch zou ik het niet erg vinden als meneer geboren is en ik me hoop ik gelijk 10 kilo lichter voel. Die buik is zwaar en zit in de weg, zo simpel is het. Ik hoor weleens vrouwen om me heen zeggen dat ze het getrappel in hun buik gaan missen.. Dat getrappel van een week of 8 geleden misschien, maar wat er nu af en toe gaande is in mijn buik dat is vrij bizar. Hij is zo druk dat het niet altijd aangenaam voelt. De slapeloze nachten door kramp en/of maagzuur ga ik natuurlijk ook niet missen.. Maar goed, dit hoort er natuurlijk allemaal bij en het blijft natuurlijk iets super moois.

Deze week ben ik lekker aan het rommelen thuis, flesjes en speentjes uitkoken. Nog wat dingen wassen en strijken en ik heb beschuit en muisjes in huis gehaald. Ik ben nog even lekker naar de kapper geweest en ik loop natuurlijk elke dag een aantal rondjes door zijn kamertje.. Alles op mijn gemak en dat is echt heerlijk.

Hij is iets wat eigenwijs..

Meneer maakte het wel nog spannend, bij 34 weken bleek hij ineens toch weer in stuit te liggen (zoals eigenlijk mijn hele zwangerschap). Er werd weer een vervolg echo gepland bij 36 weken om te kijken hoe hij er dan bij zou liggen. Maar gelukkig lag hij bij deze echo wel weer netjes met zijn hoofd naar beneden. De gewenste thuisbevalling is ineens dus toch weer mogelijk, heel fijn.

Fotoshoot..

Een hele tijd geleden won ik een fotoshoot op Instagram bij @metmariekefotografie. Een fotoshoot op het strand van Noordwijk. Zondag 30 september was het zover en wat hadden we een mazzel met het weer! We zijn normaal helemaal niet zo van het zelf op de foto staan maar ik ben super blij met deze foto’s. Een mooi aandenken aan deze zwangerschap.

Ik heb verlof

 Ik heb verlof

Ik heb verlof

Babyshower!

Toen we terug kwamen van de fotoshoot wilde Robbert even langs bij mijn ouders om mijn vader ergens mee te helpen… Haha, niet dus! Ineens stond ik dus op mijn eigen babyshower. Zo onwijs leuk! Een hele gezellige middag met heel veel lekkere hapjes en onwijs leuke cadeaus!

Ik heb verlof

 

Ik heb verlof

 

Ik heb verlof

Ash en Eefs Favorites Foodparty!

Na de nodige voorbereidingen was het zondag 7 oktober zover, Eef (van Eefsfood.nl) en ik organiseerde ons eerste Food event. Hier lees je er alles over..

Hoe kwam het eigenlijk tot Ash & Eefs Favorites Foodparty

 

Het was zo onwijs tof! Wellicht denk je nu, waar begin je nog aan wanneer je 35 weken zwanger bent. Maar het was echt het meer dan waard!

Stop je ook met bloggen?

Een veel gestelde vraag op dit moment is of ik ook stop met bloggen en foto’s op Instagram. Nee hoor, zolang ik me verder nog prima voel en de kleine man zich nog niet laat zien vind ik het heerlijk om af en toe nog een blog te schrijven vanaf de bank. Ik heb er nu natuurlijk alleen maar meer tijd voor dan ooit hiervoor 😉 Ik weet alleen niet hoeveel nieuwe recepten er nog gaan volgen. Dit vergt natuurlijk wel weer wat meer werk, maar wie weet!

 

Ik ben benieuwd of ik nog een nieuwe update kan schrijven, of dat onze kleine man zich dan al heeft laten zien!

Heb je trouwens de Baby room tour al gelezen?

 

Tot snel!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

 

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Ik heb verlof!!