Aan de slag met Marley Spoon

Aan de slag met Marley Spoon…


Aan de slag met Marley Spoon

Ik ging aan de slag met Marley Spoon en in deze blog vertel ik jullie wat ik daarvan vond..

Aan de slag met Marley Spoon..

 

Voordat ik zwanger werd verzon ik het ene na het andere nieuwe recept en stond ik het liefst hele dagen in de keuken. Het eerste deel van mijn zwangerschap had ik zo weinig eetlust dat koken alleen nog een noodzaak was en ik er geen lol meer in had. Inmiddels loop ik tegen het eind en heb ik simpel weg niet altijd meer zin/energie om boodschappen te doen of iets nieuws te verzinnen.

Marley Spoon heeft daarvoor dé oplossing!

Een maaltijdbox gevuld met verse ingrediënten én lekkere recepten, oja en die box wordt dan ook nog (gratis) thuis geleverd wanneer het jou uitkomt.

Dat wilde ik natuurlijk uitproberen! Op de receptenpagina zocht ik 2 lekkere recepten uit om te bestellen.

De keuze is reuze, je kunt elke week uit zo’n 12 recepten kiezen. De recepten zijn gecreëerd door chef-koks en zijn heel gevarieerd. Vlees, vis, vega, bliksemsnel, gezond, kindvriendelijk, zuivelarm, glutenarm, vegan, koolhydraatarm. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het uitkiezen.

Ik koos dit keer voor 2 bliksemsnelle gerechten, pasta met gerookte kip en broodjes Surinaamse kip.

Rond de afgesproken tijd stond de bezorger aan de deur met 2 maaltijdzakken. Alle ingrediënten dus per gerecht verpakt incl. een mooie recepten kaart waarop stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het gerecht moet bereiden. Goed geregeld dit!!

Aan de slag met Marley Spoon

Wat vond ik van de recepten?

De pasta met gerookte kip maakte ik klaar op een drukke doordeweekse dag. Ik had eigenlijk geen zin meer om te koken maar bedacht me onderweg naar huis dat ik een makkie had! Alles lag klaar in de koelkast en de receptkaart lag al op het aanrecht.

Aan de slag met Marley Spoon

Volgens de receptkaart binnen 20 minuten klaar, maar ik geloof dat ik na een kwartiertje al 2 bordjes klaar had. Voor deze pasta moest ik een pesto maken van peterselie, pistachenoten en sinaasappel. Ik ben gek op pesto en maak het heel vaak maar deze combinatie had ik zelf niet verzonnen. In combinatie met de gerookte kip en gebakken groenten was het echt een verrassend lekker gerecht.

Aan de slag met Marley Spoon

De Surinaamse broodjes met kip aten we op zaterdagavond. Een relaxte dag afsluiten met comfortfood, love it! De tweede maaltijdzak toverde ik uit de koelkast en binnen no-time zaten we weer te smullen. Deze broodjes Surinaamse kip gaan we zeker nog eens maken. Echt superlekker!

Aan de slag met Marley Spoon

Er blijft natuurlijk altijd mogelijkheid om er je eigen draai aan te geven. Zo voegde ik bijvoorbeeld nog wat Parmezaanse kaas toe aan de pasta. Bij de Surinaamse broodjes bakte ik de rode paprika kort mee omdat ik niet zo van rauwe paprika hou.

Aan de slag met Marley Spoon

 

Mijn eerlijke mening?

Ik bespaarde mezelf een bezoekje aan de supermarkt, dat is natuurlijk zeker geen straf wanneer je 36 weken zwanger bent. Daarbij hoefde ik niet na te denken over wat we nu weer eens moesten eten en ik kwam tot een nieuwe ontdekking. De pesto met sinaasappel, peterselie en pistachenoten had ik namelijk zelf niet verzonnen maar ga ik zeker vaker maken. Ik ben enthousiast!

Ben je opzoek naar gemak, heb je weinig inspiratie, is koken een uitdaging door bijvoorbeeld een drukke baan of een druk gezin? Dan weet ik zeker dat Marley Spoon voor jou de oplossing heeft.

 

Met de code MSXASHLEYWILLEMS ontvang je 25 euro korting op je eerste Marley Spoon box!

 

Dussss…. Breng snel een bezoekje aan de website van Marley Spoon  en zoek je favoriete gerechten uit!

 

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Marley Spoon.

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

 

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.