Een piepklein nieuwtje

Een piepklein nieuwtje! 5


Een piepklein nieuwtjeWe willen graag een piepklein nieuwtje met jullie delen..

Bij het lezen van de titel van deze blog kun je het wellicht al raden en ik ga ook geen langdradige inleiding schrijven! 🙂

Wij verwachten halverwege november ons eerste kindje!!!!

Eindelijk kunnen we dit nieuws delen met jullie allemaal! Wat vond ik het lastig om zolang mijn mond te houden.. 2 weken geleden maakte ik al een begin aan deze blog, kun je nagaan hoe graag ik dit nieuws met jullie wilde delen.

Dit is dan ook gelijk de verklaring waarom er de afgelopen weken iets minder nieuwe blogs online verschenen. Ik had op sommige momenten echt 0,0 energie, überhaupt het koken van een fatsoenlijke maaltijd was soms al een hele opgave. Of eigenlijk alleen al het nadenken over wat we dan weer moesten eten..

Appels, drinkyoghurt, tosti’s en cola (niet te veel, i know!) en ik vind het prima. Waar ik eerst mijn ontbijt vaak oversloeg en ’s avonds het liefst 2 keer opschepte is dat nu helemaal anders. Als ik nu ’s avonds een half bordje op krijg is het veel. Koffie? Eerst wel 5-6 espresso’s per dag, nu gaan er dagen voorbij dat ik geen koffie drink.. Zo bizar wat een zwangerschap allemaal met je doet. Ik moet eerlijk bekennen dat ik voorheen weleens dacht dat dit soort verhalen iets wat overdreven waren.. Niet dus!!

DOLBLIJ! 

Maaaaaaar… natuurlijk ga ik nu niet een potje zitten klagen want wij zijn natuurlijk onwijs gelukkig en dankbaar.Ik vind het nog steeds zo onwerkelijk dat er een piepklein mensje in mijn buik groeit. We zijn inmiddels 2 echo’s verder en de kleine kruimel lijkt het voor nu heel goed te doen. Hoe fantastisch is dat! Alles zit er al op en aan en hij/zij was al druk aan het bewegen.. Bizar dat je op het scherm de baby ziet bewegen en dat je daar zelf nog niks van voelt!

Een piepklein nieuwtje

Kwaaltjes?

Hoe ik me voel? Dat is vaak 1 van de eerste vragen nadat we vertellen dat ik zwanger ben.. Tja, die kwaaltjes horen erbij hé! Bij vlagen ben ik heel misselijk, niet alleen ’s ochtends, maar ook uit het niks ’s avonds. Ik heb er medicijnen voor gekregen en die helpen gelukkig heel goed. Nooit fan geweest van frisdrank maar nu elke ochtend eerst een glas cola op mijn nuchtere maag, beetje gek..En wat ik al zei, ik heb soms 0,0 energie. Maar als dat het was dan hoor je mij niet klagen. Ik hoop dat de energie weer langzaam (of snel….) terugkeert nu we de 3 maanden voorbij zijn. Robbert zou het denk ik wel gezellig vinden als er weer een tijd aanbreekt dat ik ’s avonds na 21.00 uur nog wakker ben.

Jongen of een meisje?

De volgende vraag die vaak  krijg, wat denk je dat het wordt? Haha, ik heb werkelijk geen idee!! Ik hoop natuurlijk op de eerste plaats dat het gezond is en verder heb ik geen voorkeur. Al hebben we nog geen jongensnaam…! Uiteraard staat de geslachtsbepalings-echo al in de agenda! Eind mei zullen we bekend maken of we een jongen of een meisje verwachten.

Een piepklein nieuwtje

 

Updates?

Vinden jullie het leuk als ik jullie af en toe update over het verloop van de zwangerschap? Het baby shoppen, de babykamer etc..

Ik ga in ieder geval weer opzoek naar nieuwe inspiratie en ik duik de keuken weer in! Het streven is om minimaal 2 a 3 keer per week een nieuw artikel met jullie te delen. Ik hoop dat dit op korte termijn weer gaat lukken!

 

De foto’s zijn trouwens gemaakt door Amanda Wagenaar, niet gesponsord maar gewoon een tip! We houden normaal helemaal niet van fotoshoots en poseren voor standaard plaatjes maar dit was echt leuk om te doen! 

 

 

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

 

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 gedachten over “Een piepklein nieuwtje!