Voorstellen gastblogger Annemieke

Voorstellen gastblogger Annemieke…


Voorstellen gastblogger AnnemiekeVandaag stel ik aan jullie voor:  Annemieke van Sweetlittlekitchen! Ik plaatste laatst een oproepje voor gastbloggers en Annemieke reageerde direct heel enthousiast!

 

Hi allemaal! Ik ben Annemieke. ik ben 26 jaar en ik woon in een schattig dorpje in het hoge noorden (Groningen), net als jullie ben ik dol op het lezen van gezellige blogs in mijn vrije tijd en ben ik natuurlijk gek op eten! Ik word ermee wakker en ik ga ermee naar bed.

 

Toen ik een aantal jaar geleden uit huis ging, moest ik natuurlijk zelf gaan koken, en niet alleen voor mijzelf, ook nog voor mijn vriend! En zo is het eigenlijk allemaal begonnen! Ik was net afgestudeerd en werkzoekende, en had zo in de tussentijd een hoop tijd voor het bedenken en maken van recepten. Mijn familie wilde mijn recepten graag hebben en daarom maakte mijn broertje een website voor mij en zo ontstond Sweetlittlekitchen.
Toen ik in contact kwam met Ashley na haar oproepje voor gastbloggers op Instagram, was ik heel erg blij om te horen dat het haar erg leuk leek als ik elke week een recept voor jullie zou plaatsen op het blog! Daarom zullen jullie elke maandag een recept van mij vinden op het blog. Ik hou erg van gebalanceerd en lekker eten. Dus je zal van alles voorbij zien komen! Ik kijk er enorm naar uit om hier mee aan de slag te gaan!

Voorstellen gastblogger Annemieke

 

Volg Annemieke alvast op Instagram!

 

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

 

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.