Taco's met gehakt en guacemole

Taco’s met gehakt en guacamole…


Taco's met gehakt en guacamole

Taco’s met gehakt en guacamole, simpel, makkelijk maar onwijs lekker als je het mij vraagt.

 

Een heerlijke maaltijd op een luie zondag, taco’s met gehakt en guacamole. Nadeel vind ik altijd dat het niet heel makkelijk eet, maar het is gewoon erg lekker. Geen zin om vanavond lang in de keuken te staan en trek in comfort food? Dan zou ik zeggen probeer deze taco’s eens.

De taco schelpen kocht ik bij de AH en de rest maakte ik zelf.

 

Taco’s met gehakt en guacamole..

 

Wat heb je nodig? (12 stuks)

  • 500 gram rundergehakt
  • 12 Taco schelpen
  • 1 grote paprika
  • blikje mais
  • 1 kleine rode ui
  • 1 1/2 theelepels gerookt paprikapoeder (sweet)
  • 1/2 theelepel komijn
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel zwarte peper
  • 2 theelepels uienpoeder
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1/2 theelepel oregano
  • 1/2 theelepel chilipoeder (of meer..)
  • recept voor guacamole 
  • Cherry tomaatjes (zoveel jij wilt)
  • 1/2 avocado
  • Sla naar keus
  • Handje geraspte kaas

 

Bereiding: 

Bak de taco’s af zolang als op de verpakking vermeld.

Snijd de paprika en ui in blokjes.

Bak het gehakt samen met de paprika en ui in wat olijfolie.

Voeg alle droge kruiden toe en roer goed door.

Voeg nu ook de mais toe en laat het geheel nog even een aantal minuten bakken.

Maak ondertussen de guacamole klaar volgens het recept en hou wat blokjes avocado apart. Snijd de tomaatjes in partjes

Wanneer de taco schelpen uit de oven komen kun je ze vullen. Op welke manier of in welke volgorde maakt natuurlijk niet zoveel uit.

Maak ze af met wat geraspte kaas.

 

Taco's met gehakt en guacamole

Taco's met gehakt en guacamole

 

Eet smakelijk!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga je deze Taco’s met gehakt en guacamole proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.