Deze spaghetti met gehakt en romige pestosaus is makkelijk en onwijs lekker.
Ik had nog gehakt, verse pasta, pesto en courgette. Daar moest een maaltijd van worden gemaakt, met dit als resultaat. Zo lekker dat ik het gewoon wilde delen. Ik voegde er nog een rode ui aan toe, wat crème fraîche en voilà, een heerlijk maaltje. Het ziet er wellicht een beetje kleurloos uit, maar het was echt lekker!
Spaghetti met gehakt en romige pestosaus..
Bereidingstijd: 15 minuten mits je pesto op voorraad hebt.
Wat heb je nodig?
- +/- 250 gram (verse) Spaghetti
- 250 gram mager rundergehakt
- 4 flinke eetlepels pesto
- Een halve courgette
- 1 (kleine) rode ui
- Klein bekertje crème fraîche
- Peper/zout naar smaak
- Geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding:
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de ui en de courgette en bak deze in een wok, voeg vervolgens het gehakt toe.
Voeg de pesto en de crème fraîche toe en breng naar wens nog verder op smaak met extra peper/zout.
Maak op het bord af met wat Parmezaanse kaas!
Easy toch?
Eet smakelijk!
Liefs,
Ga je deze Spaghetti met gehakt en romige pestosaus proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Wanneer je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!
Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!