Simpele pasta met spinazie en zalm, met slechts 6 ingrediënten een lekkere maaltijd op tafel..
Want op sommige dagen is het toch super fijn als er snel een lekkere maaltijd op tafel staat? Ik heb altijd wel verse zalm en spinazie in de diepvries, pasta en ui heeft ook bijna iedereen wel standaard in huis.. Misschien hoef je dus niet eens naar de supermarkt!
Simpele pasta met spinazie en zalm..
Bereidingstijd: +/- 20 a 25 minuten
Wat heb je nodig?
- 200 a 250 gram pasta naar keus
- 2 stukjes zalm
- 1/2 rode (of gewone) ui
- 500 gram diepvries spinazie
- Handje geroosterde pijnboompitten
- Geraspte kaas naar keus
- Peper/zout naar smaak
Bereiding:
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat de spinazie heel goed ontdooien en uitlekken. Druk het vocht eruit in een vergiet met de bolle kant van een lepel.
Snipper de ui en bak deze in de wok. Voeg ook de spinazie toe om te verwarmen.
Bak of stoom de zalm kort. Ik vind zalm het lekkerst wanneer hij niet door en door gaar is.
Wanneer de pasta klaar is kan deze bij de spinazie, roer goed door.
Breng het op smaak met (citroen)peper/zout, wees niet te zuinig.
Leg de zalm op het bord bovenop de pasta en maak af met de pijnboompitten en de geraspte kaas.
Eet smakelijk!
Liefs,
Ga je deze simpele pasta met spinazie en zalm proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!
Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!
Volg je mij trouwens al op Instagram of Facebook?