Simpel toetje voor de Paasdagen met kwark en lemon curd

Simpel toetje voor de Paasdagen met kwark en lemon curd..


Simpel toetje voor de Paasdagen met kwark en lemon curd

Simpel toetje voor de Paasdagen met kwark en lemon curd, maar je zou er zelfs mee kunnen ontbijten!

 

Ben je nog opzoek naar een lekker toetje met voor de Paasdagen, stop dan nu met zoeken! Trouwens, dit is ook heerlijk met de brunch en je zou er zelfs mee kunnen ontbijten! Met slechts een paar ingrediënten tover je iets heerlijks op tafel!

 

Simpel toetje voor de Paasdagen met kwark en lemon curd..

Bereidingstijd: max 10 minuten! 

Wat heb je nodig?

  • +/- 300 gram (magere) kwark (je zou natuurlijk ook Griekse yoghurt kunnen gebruiken)
  • Lemon curd, klik hier voor het recept. (je hebt ongeveer 200 gram nodig)
  • 8 Verkade Granola koekjes (of andere koekjes naar keus)
  • Poedersuiker naar smaak (hoeft niet)

Geen tijd om zelf lemon curd te maken? Chivers lemon curd van de AH of Jumbo is een goed alternatief. 

Overig: 

  • 4 weckpotjes of andere leuke potjes
  • Paaseitjes ter decoratie

Bereiding: 

Ik heb de kwark iets gezoet met poedersuiker, doe dit naar smaak. (of helemaal niet)

Verkruimel de koekjes en verdeel onderin de glaasjes. Bewaar wat kruimels voor bovenop.

Verdeel nu een laagje kwark in alle glaasjes, gevolgd door een laagje lemon curd. Herhaal dit nog een keer.

Maak af met wat koek kruimels en wat paaseitjes.

Voilå, een heerlijk en simpel toetje.

 

Simpel toetje voor de Paasdagen met kwark en lemon curd

 

Simpel toetje voor de Paasdagen met kwark en lemon curdSimpel toetje voor de Paasdagen met kwark en lemon curd

Simpel toetje voor de Paasdagen met kwark en lemon curd

 

Eet smakelijk!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga je dit Simpele toetje voor de Paasdagen met kwark en lemon curd proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.