Verkade Granola koekjes proeven.

Verkade Granola koekjes proeven..


Verkade Granola koekjes proeven.

Ik mocht als één van de eerste de nieuwe Verkade Granola koekjes proeven…

 

Verkade Granola koekjes proeven…

 

Wie is er nou niet gek op koekjes? Het jammere is meestal dat 9 van de 10 koekjes niet heel gezond zijn en ik ze dus liever laat liggen, maar Verkade heeft iets nieuws! Ik denk dat jullie daar net zo blij van worden als ik..

Koekjes gezoet met suikers uit fruit, dadels of honing. Ze bevatten 50% minder verzadigd vet dan andere Granola koekjes en bovendien bevatten ze geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het zijn heerlijk knapperige koekjes rijk aan vezels, zorgeloos lekker!

Ze zijn verkrijgbaar in 3 smaken:

  • Cranberry (Vegan)
  • Pure chocolade en amandel (Vegan)
  • Appel / kaneel (Vega)

Verkade Granola koekjes proeven

We probeerden de koekjes uit bij de koffie, onze favoriet? De pure chocolade en amandel! Mmmm.. echt heel lekker. Ze deden mij een klein beetje denken aan bitterkoekjes.

Ik maakte met deze koekjes ook dit  heerlijke recept voor de Pasen. (Niet alleen lekker met Pasen natuurlijk!)

Conclusie?

Ik ben blij dat ik zo nu en dan gewoon een koekje bij mijn koffie kan nemen zonder dat ik in gedachte alweer een kilo ben aangekomen. Je moet er natuurlijk alsnog geen 6 achter elkaar nemen, maar 1 van deze koekjes bij de koffie moet kunnen.

Nieuwsgierig geworden? De Verkade Knapperige Granola koekjes zijn nu al te koop bij Jumbo en Plus en binnenkort ook bij Albert Heijn.

Ik gaf de koekjes ook mee aan mijn nichtjes om uit te proberen, ook zij waren enthousiast!

Verkade Granola koekjes proeven

Dit artikel is in samenwerking met Verkade tot stand gekomen.

 

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.