Een heerlijke salade met parmaham en balsamico, lekker als lunch, als bijgerecht, als maaltijdsalade of als voorgerecht tijdens de feestdagen!!
1 van mijn favoriete salades! Salade met parmaham en balsamico, lekker met verse trostomaat, mozzarella, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas! Mmm die smaken gaan echt heel goed samen! Zomers vind ik dit een heerlijke maaltijdsalade, maar met de feestdagen vind ik dit ook een mooi voorgerechtje…
Salade met parmaham en balsamico..
Bereidingstijd: +/- 15 minuten
Wat heb je nodig (2 personen):
- Een zakje rucola
- 90 gram parmaham
- Klein handje (geroosterde) pijnboompitjes
- Wat geraspte Parmezaanse kaas
- 1 grote tros tomaat
- 1 bolletje mozzarella
- Goede balsamico*
* Ik koos voor de Balsamico Mutarato van Foodelicous… Een heerlijke gerijpte ingekookte balsamico, zoet en stroperig..
Bereiding:
De bereiding is natuurlijk super simpel, je legt allereerst wat rucola op het bord..
Leg daar omheen een paar in plakken gesneden tomaat.. met daarop een plak mozzarella..
In het midden gaat de parmaham.. en over het geheel gaat wat geraspte Parmezaanse kaas en de pijnboompitjes..
Tot slot natuurlijk de balsamico..
Voilå een simpele maar heerlijke salade..
Klik hier voor nog veel meer lekkere kerstrecepten!
Hele fijne feestdagen toegewenst en eet smakelijk!
Liefs,
Ga je deze Salade met parmaham en balsamico proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!
Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!
Volg je mij trouwens al op Instagram of Facebook?
Hmmm super lekker ga ik zeker een keer maken! Ben dol op deze combinaties!
Ik ook en het is zeker een aanrader om eens te proberen! 🙂