Romige spinazielasagne

Romige spinazielasagne..


Romige spinazielasagne

Romige spinazielasagne vol van smaak en lekker veel kaas..

 

Hoewel het me niet lukte een fancy van te maken van deze romige spinazielasagne, hij was wel enorm lekker. Ik hou zelf niet van een ‘stijve’ lasagne waar je wel mooie stukjes van kunt snijden (en dus ook betere foto’s van kunt maken), hij moet gewoon lekker smeuïg zijn. Vinden jullie ook niet? Uiteraard maakte ik we lasagne af met lekker veel kaas, want wat is nou lasagne zonder kaas?

 

Romige spinazielasagne…

 

Bereidingstijd: 45 minuten

Wat heb je nodig? (3 a 4 personen)

  • 6 verse lasagne bladen
  • 300 gram runder gehakt
  • 400 gram gewassen bladspinazie
  • 1 ui
  • 1 pak gezeefde tomaten
  • 1 bakje creme fraiche (ricotta kan ook)
  • Peper/zout naar smaak (wees niet te zuinig)
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 1 theelepel chipotle poeder (paprika poeder is een goede vervanging)
  • 150 gram geraspte kaas oven gratin (AH)

Bereiding:

Snijd de ui in kleine stukjes en fruit aan in een wok.

Voeg het gehakt toe en breng op smaak met de kruiden.

Voeg nu handje voor handje de spinazie toe.

Als de spinazie geslonken is voeg je de gezeefde tomaten toe en de crème fraiche.

Roer het geheel goed door elkaar en proef, breng naar wens nog verder op smaak.

Nu kun je beginnen met het opbouwen van de lasagne. Eerst een laagje saus, dan de lasagne bladen, net zo lang tot alles op is.

Maak de lasagne af met de geraspte kaas en schuif voor ongeveer 35 minuten op 180 graden in de oven.

 

Romige spinazielasagne

Romige spinazielasagne

 

Eet smakelijk!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga je deze Romige spinazielasagne proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.