Miele CM5 koffieautomaat

Review: Miele CM5 koffieautomaat..


Miele CM5 koffieautomaat

Review: Miele CM5 koffieautomaat..

Zoals sommige van jullie inmiddels al gezien hebben op Instagram, ik heb een nieuwe koffieautomaat! Namelijk de Miele CM5 inclusief melkkan.

Ik vind het super tof dat ik dit onwijs mooie apparaat mocht testen en ik deel dan ook graag mijn bevindingen met jullie.

Miele CM5 koffieautomaat..

Na 8 jaar lang Nespresso cups zijn we nu over op koffie van versgemalen bonen!

In eerste instantie dacht ik dat ik het verschil niet zo heel groot zou vinden, ik vond mijn Nespresso namelijk ook heerlijk. Maar op die gedachte moet ik terugkomen, ik vind deze koffie nog velen malen lekkerder!

Allereerst is vind ik het gewoon een supermooi apparaat, echt een eyecatcher in mijn keuken! Door het touch display is hij ook super handig in gebruik. Ook een groot voordeel ten opzichte van de Nespresso is de ‘One touch for two’ functie! Met 1 druk op de knop 2 heerlijke bakkies koffie. Dat gaat toch een stuk sneller, zeker als we visite hebben. De Nespresso was heerlijk, maar 1 voor 1 een bakkie koffie tappen met een huis vol visite was natuurlijk altijd wel een beetje lastig.

Miele CM5 koffieautomaat

Behalve gewone koffie maakt hij ook de lekkerste cappuccino, latte macchiato, espresso, ristretto, koffie verkeerd en zelfs heet water voor thee.

Maar deze Miele CM5 heeft nog veel meer voordelen…

  • Comfort clean, veel onderdelen kunnen in de vaatwasser, gemak dient de mens toch?
  • Je kunt de temperatuur en de sterkte van de koffie zelf instellen.
  • Hij heeft een koffiepot functie, hoe handig is dat met feesten en partijen!!
  • De automatische reinigingsfunctie spoelt het melksysteem na iedere bereiding schoon.
  • Je kunt 2 gebruikersprofielen instellen.
  • Ontkalkings- en reinigingstabletten worden meegeleverd.

Miele CM5 koffieautomaat

De heerlijke koffiebonen die meegeleverd werden met het apparaat zijn inmiddels op.. We zijn nu allerlei merken aan het uittesten om te kijken welke we het lekkerst vinden. Tips zijn welkom! Welk merk is jullie favoriet?

Ik ben oprecht enthousiast over dit supermooie apparaat! Nadeel? Ik moet er even aan wennen dat ik regelmatig de opvangschaal en het bakje met koffieprut moet legen, maar je moet iets over hebben voor een heerlijk bakkie koffie toch?

 

 

Miele CM5 koffieautomaat

Miele CM5 koffieautomaat

Miele CM5 koffieautomaat

 

Hoe ik het liefst mijn koffie drink? Ik drink het liefst espresso’s (zwart natuurlijk..) En jij?

 

Heb je nog vragen over de Miele CM5 koffieautomaat? Stel ze gerust..

 

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Miele.

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.