Pasta met guacamole saus!


guacamole

Jullie hebben vast allemaal weleens guacamole gegeten als dip bij een chippie.. Maar als pasta saus is het (vind ik) nog veel lekkerder!! En natuurlijk zoals jullie van mij gewend zijn is het nog simpel ook!

Wat heb je nodig? (2 pers)

  • 2 (rijpe) avocado’s
  • een halve rode ui (sjalotjes kan ook)
  • knoflook (naar smaak)
  • rode peper (naar smaak)
  • Peper/zout
  • Tomaat

En je kan het met bijvoorbeeld zure room nog iets smeuïger maker, hoeft niet! (beter van niet 😉

  • Pasta (volkoren, spelt, gewoon.. wat jij wil 🙂 )
  • Rucola/peterselie
  • 2 Kipfilets
  • Parmezaanse kaas

De avocado prak je met een vork tot een smeuïg geheel, hier voeg je de fijn gesneden rode ui aan toe, de knoflook, de rode peper, fijn gesneden tomaat (zonder vruchtvlees/sap), peper/zout en eventueel een beetje zure room..(kwark kan trouwens ook!) Roer dit door en je saus is klaar!

De pasta kook je zolang als op het pak staat.. En de kip heb ik gebakken in de grillpan..

Als de pasta klaar en afgegoten is roer je gelijk het avocado mengsel erdoorheen zodat het opwarmt.. Daarna is het alleen nog een kwestie van een mooi bordje maken..  Lekker met een beetje rucola en verse peterselie..Eventueel nog wat verse Parmezaanse kaas.. En smullen maar!

Eet smakelijk!!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Volg je mij trouwens al op Instagram? (@ashleywillems)

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.