Wat heb je nodig? (2 pers)
- 2 (rijpe) avocado’s
- een halve rode ui (sjalotjes kan ook)
- knoflook (naar smaak)
- rode peper (naar smaak)
- Peper/zout
- Tomaat
En je kan het met bijvoorbeeld zure room nog iets smeuïger maker, hoeft niet! (beter van niet 😉
- Pasta (volkoren, spelt, gewoon.. wat jij wil 🙂 )
- Rucola/peterselie
- 2 Kipfilets
- Parmezaanse kaas
De avocado prak je met een vork tot een smeuïg geheel, hier voeg je de fijn gesneden rode ui aan toe, de knoflook, de rode peper, fijn gesneden tomaat (zonder vruchtvlees/sap), peper/zout en eventueel een beetje zure room..(kwark kan trouwens ook!) Roer dit door en je saus is klaar!
De pasta kook je zolang als op het pak staat.. En de kip heb ik gebakken in de grillpan..
Als de pasta klaar en afgegoten is roer je gelijk het avocado mengsel erdoorheen zodat het opwarmt.. Daarna is het alleen nog een kwestie van een mooi bordje maken.. Lekker met een beetje rucola en verse peterselie..Eventueel nog wat verse Parmezaanse kaas.. En smullen maar!
Eet smakelijk!!
Liefs,
Volg je mij trouwens al op Instagram? (@ashleywillems)