Een kijkje in ons nieuwe huis

Ons nieuwe huis! Vandaag een kijkje in onze woonkamer.. 10


Ons nieuwe huis! Vandaag een kijkje in onze woonkamer..

 

Inmiddels wonen we alweer meer dan een week in ons nieuwe huis! De tijd is voorbij gevlogen en het voelt nu al als een thuis.. Vandaag geef ik jullie een kijkje in de woonkamer!

31 mei kregen we de sleutel en op 2 juni sliepen we al de eerste nacht in ons nieuwe huis! Weliswaar op de grond, tussen de dozen.. maar dat mocht de pret niet drukken! Binnen no time was de hele woonkamer/keuken en onze slaapkamer voorzien van een frisse lik verf.. Verven was ook eigenlijk het enige wat we in dit huis moesten doen, de vloer die erin ligt is prima en ook de raambekleding laten we in eerste instantie hangen.

We gingen als een speer, Robbert plakte alles af, mijn vader, mijn zusje en ik gingen er achteraan met kwasten en verfrollers terwijl mijn moeder de tuin deed, alles schoonmaakte en iedereen voorzag van koffie en broodjes. Een soort van 1 team 1 taak..

Ondertussen reden we steeds heen en weer om alle verhuisdozen van het oude huis naar het nieuwe huis te brengen, de nieuwe meubels kwamen binnen en alles kreeg langzamerhand een plekje.. 1 dag huurde we een aanhanger voor alle grote spullen zoals kasten en wasmachine/droger..

Kortom, alles verliep lekker soepel…. Totdat.. er een gigantische kastenwand met zweefdeuren in elkaar gezet moest worden.. en totdat we tv en internet wilde aansluiten.. Ach ja.. er gaat altijd wel iets mis toch tijdens zo’n verhuizing? Achteraf gezien mogen we echt niet klagen. Die kastenwand staat in elkaar.. en we hebben ook eindelijk weer internet.. Én zit ik dit verhaal te typen in de tuin in het zonnetje met een lekkere verse smoothie én een kop koffie. Heerlijk!

Ik hoor jullie denken, leuk hoor dit verhaal maar kom nou maar op met die foto’s… 🙂

Nog even vooraf.. dit is geen gesponsord blog, alles is door ons zelf gekocht en betaald!

Een kijkje in onze woonkamer..

Een kijkje in ons nieuwe huis

Onze nieuwe eethoek! In mijn vorige persoonlijke blog vertelde ik jullie al dat we lang twijfelde tussen een ronde of rechthoekige tafel.. Ik heb absoluut geen spijt dat we toen gekozen hebben voor deze ronde tafel! Hij staat super en ik vind hem onwijs mooi! We kochten deze eettafel, onze salontafeltjes en het bankje  bij Harrie (www.harriemade.nl). Super goede service, hij kwam het netjes op tijd afleveren helemaal vanuit Staphorst. Je kunt al je wensen aan Harrie doorgeven, hij maakt het zoals jij het hebben wilt!

Een kijkje in ons nieuwe huis

Aan de tafel staan de Albert Kuip stoelen van Zuiver en het bankje. We zijn nog opzoek naar een leuke kruk die we er ook nog tussen kunnen zetten.

Ons nieuwe huis! Vandaag een kijkje in onze woonkamer..

Ik weet zeker dat ik hier aan deze eettafel een hele hoop nieuwe blogs voor jullie ga schrijven! 🙂

Een kijkje in ons nieuwe huis

 

Op Instagram kreeg ik al veel vragen over de kleur op de muur achter de eethoek. Dit is Urban Taupe van Flexa (extra mat). Ik vond het leuk om verschil te maken tussen de eethoek en de zithoek, daarom kozen we ervoor halverwege de muur de stoppen en weer verder te gaan met wit (Fresh linnen van Flexa).

Een kijkje in ons nieuwe huis

 

We zijn nog opzoek naar een nieuwe bank, maar omdat we nog niet gevonden hebben wat we zoeken namen we nu in eerste instantie onze ‘oude’ bank nog even mee. De salontafeltjes zijn ook gemaakt door Harrie!

Ons nieuwe huis! Vandaag een kijkje in onze woonkamer..

 

Omdat het een hoekhuis is hebben we veel ramen en veel licht, heel fijn!

Een kijkje in ons nieuwe huis

Met de tijd willen we het liefst een zwevend tv meubel aan de muur, maar ook die hebben we nog niet naar ons zin gevonden. We namen het ‘oude’ tv meubel mee. Waar we trouwens een aantal maanden geleden al een aanrechtblad van Ikea op gelegd hebben. Ineens was het een heel ander tv meubel..

Een kijkje in ons nieuwe huis

 

Misschien ligt het aan mij maar zo’n tv vind ik nou nooit echt passen binnen het interieur.. Maarja, zonder kunnen we ook niet! Kleiner was volgens Robbert trouwens écht geen optie..

Op de muur achter de tv kozen we voor een grijze kleur, extra mat ook weer van Flexa.

Een kijkje in ons nieuwe huis

 

Een kijkje in ons nieuwe huis

 

De gang! Hier kozen we voor een lambrisering in de kleur kiezelgroen (extra mat, ook van Flexa).

In mijn volgende blogs geef ik jullie een kijkje in o.a de  tuin, slaapkamer en natuurlijk de keuken!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 gedachten over “Ons nieuwe huis! Vandaag een kijkje in onze woonkamer..