Mathijs maaltijdbox


mathijs maaltijd

Van de Hellofresh gaan we door naar de maaltijd box van Mathijs! Ben je benieuwd naar mijn mening?

In tegenstelling tot Hellofresh is de maaltijdbox van Mathijs nog geen jaar op de markt. Sommige van jullie kennen Mathijs wellicht als kok van tv of van zijn kookboeken.  Ook deze maaltijdbox was weer goed en lekker gevuld! Verse (biologische) producten die allen houdbaar waren voor nog zeker 3 dagen, sommige producten zelfs langer dat vind ik een groot pluspunt. Ik ontving op een dinsdag avond een variatiebox..

image4

De Mie met gewokte groente en pittige garnalen..

Maaltijden in deze box:

  • Kipgehaktgeballetjes met bonen, paprika en rijst
  • Schnitzel met aardappeltjes uit de oven en spinaziesalade
  • Miehoen met groente en pittige garnalen

 

De meegeleverde recepten zijn duidelijk en zien er goed uit! Het waren 3 smakelijke gerechten! Bij het laatste recept heb ik alleen de miehoen vervangen door mie omdat ik zelf geen fan ben van miehoen maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Ook nu was er weer een variëteit in de ingrediënten, rijst aardappels, mie, kip, rund en vis. Ook dat vind ik persoonlijk erg prettig. Daarnaast zijn het recepten die lekker snel op tafel staan! Ideaal!

salade

De spinaziesalade bij de schnitzel en aardappeltjes

 

Wat me opviel in vergelijking tot Hellofresh is dat je hier niet kunt zien waar de producten vandaan komen, bijvoorbeeld van welke boer of teler, dat is wel jammer. Maar zoals ik al zei, het waren duidelijk verse en smakelijke producten.

image5

mathijs

Conclusie? Een hele positieve ervaring met de maaltijdbox van Mathijs. Hoe makkelijk is het als aan het begin van de week een maaltijdbox met heerlijke gerechten wordt thuis bezorgd en je niet meer na hoeft te denken over wat je moet eten…

Benieuwd naar wat er komende weken in de box van Mathijs zit? Neem hier een kijkje op de website!

Heb je mijn blog over de ervaring met Hellofresh gemist? Klik dan hier…

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.