Kipshoarma nasi voor een makkelijke maandag! Simpel, lekker en snel klaar! Daar houden jullie ook wel van toch?
Deze kipshoarma nasi stond met een minuut of 10 op tafel.. Ik ga er dus verder ook geen lang verhaal over vertellen.. je moet het gewoon proberen!
Kipshoarma nasi
Wat heb je nodig? (2 personen)
- +/- 300 gram kipshoarma
- +/- 200 gram (basmati) rijst
- 4 lente uitjes
- 3 eieren
- Een halve prei
- 1 teentje knoflook
- 1 bouillon blokje (kip)
- 1 theelepel lemon peper
- 1 theelepel knoflookpoeder
Optioneel:
- Gebakken uitjes
Bereiding:
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de eieren in wat olijfolie.
Voeg de kipshoarma toe en bak deze ook mee.
Snijd de lente ui en de prei in ringetje en voeg deze ook toe.
Wanneer de rijst klaar is voeg je die ook toe en breng je het geheel nog op smaak met een verkruimeld bouillon blokje, knoflookpoeder en lemon peper.
Voilå, een simpel en snel bordje kipshoarma nasi! Kind kan de was doen..
Maak het af met wat gebakken uitjes en ga snel aan tafel!
Meer tijd? Maak dan zelf je kipshoarma, bijvoorbeeld van kippendijen en shoarma kruiden!
Eet smakelijk!
Liefs,
Ga je deze Kipshoarma nasi proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!
Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!
Volg je mij trouwens al op Instagram of Facebook?
Klinkt lekker maar moet het ei echt zo lang mee gebakken worden? Meestal doe je die als laatst er bij.
Ja klopt, dat kan geen kwaad! Je kan het ei ook later weer toevoegen, net wat je zelf wilt!