Kijkje in de slaapkamer

Ons nieuwe huis deel 3.. Een kijkje in de slaapkamer! 8


Kijkje in de slaapkamer  Na een kijkje in de woonkamer en een kijkje in de keuken vandaag een kijkje in onze slaapkamer!

 

Het duurde iets langer dan de woonkamer en de keuken, maar ook de slaapkamer is nu af! Een hele verbetering ten opzichte van ons vorige huis. Daar was de slaapkamer zo klein dat we via het voeteneind het bed in moesten kruipen.. Eindelijk kan ik nu fatsoenlijk mijn bed opmaken en verschonen.. Echt zo fijn!!

Laat ik trouwens even voorop stellen dat dit géén gesponsord bericht is! 

Ons vorige bed was al een jaar of 10 oud en een nieuw bed stond al een tijdje op mijn wishlist, de verhuizing leek me een goede aanleiding om direct te gaan kijken voor een nieuw bed. Scheelde ten slotte ook weer sjouwen bij de verhuizing.. 🙂

We zijn voor een boxspring van Karlson gegaan, nog 1 maat groter dan we hadden en een heerlijke traagschuim topper! HEERLIJK! Een goed bed is iedere euro meer dan waard als je het mij vraagt.

Kijkje in de slaapkamer

De lampjes naast het bed zag ik regelmatig voorbij komen op foto’s op Instagram, super leuk, die wilde ik ook! Ze zijn evenals de nachtkastjes van de Ikea! De stoffen slinger bestelde ik op aliexpress.

De muur achter het bed verfde we in de kleur kiezelgroen (extra mat) van Flexa!

 

Kijkje in de slaapkamer

Kijkje in de slaapkamerIk kreeg op Instagram veel vragen over het dekbedovertrek, deze is van Kardol en Verstraten en heet Olymp pastel.

 

Kijkje in de slaapkamer

We hadden nog verf over en de hele witte muur bij het voeteneind van het bed vond ik eigenlijk wel heel wit. Robbert stelde voor om deze muur ook helemaal kiezelgroen te verven maar dat vond ik niet zo’n goed plan. Wat hij dan vervolgens weer niet helemaal begreep is waarom ik daar een schuin vlak op wilde hebben, haha! Ik hoor hem nog zeggen, ”Pfff dat verven is het probleem niet, maar dat afplakken is nog niet zo eenvoudig hoor”. Dat klopt, dat was niet zo eenvoudig maar het resultaat is best leuk toch? Ik ben er blij mee!

 

Kijkje in de slaapkamer

Wat jullie wellicht wel is opgevallen is dat ik gek ben op deze houten knoppen (van Praxis).  Zowel in de woon en slaapkamer zijn ze favoriet, ik vind het handig dat ik er telkens weer wat nieuws aan kan hangen zonder weer te hoeven boren.

Kijkje in de slaapkamer

Waar ik ook super blij mee ben is deze houten plank met leren dragers boven onze laden kasten. De posters bestelde ik bij Desenio en de lijsten scoorde ik bij de Hema en de Action.

Kijkje in de slaapkamer

 

Kijkje in de slaapkamer

Kijkje in de slaapkamer

Een beetje groen kon natuurlijk ook niet ontbreken in de slaapkamer!

 

Wij zijn super blij met deze mooie slaapkamer! Met de tijd gaan we alleen nog opzoek naar nieuwe raambekleding… Dat is alleen nog niet heel eenvoudig met draai kiep ramen.. Iemand tips? We hebben onlangs wel al horren laten inmeten want ik word helemaal lek geprikt ’s nachts.. grrr.. Kan niet wachten tot ze erin zitten!

 

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

 

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 gedachten over “Ons nieuwe huis deel 3.. Een kijkje in de slaapkamer!