It's a...

It’s a… 1


It's a...

Eindelijk weten we of we een jongen of een meisje verwachten..

It's a...

It’s a… BOY!

Weken lang zat ik in team roze, maar Robbert had gelijk! Het is een jongen!!! Super leuk natuurlijk, het maakte me eigenlijk helemaal niks uit. Behalve dat we geen jongensnaam hadden, dus daar moeten we nu dus echt over gaan discussiëren.. Haha. Op de echo zag alles er weer helemaal goed uit, dat was het belangrijkst.

Ik ben blij dat we nu eindelijk echt los kunnen gaan in de winkels, dat we plannen kunnen maken voor de babykamer en ga zo maar door! Mijn telefoon staat vol met plaatjes die ik al heb opgeslagen ter inspiratie dus dat komt helemaal goed.

 


It's a...

De kwaliteit van de foto is ver te zoeken, maar ach…! 

Hoe is het nu dan?

Inmiddels zijn we alweer 17 weken onderweg, het is cliché, maar het gaat nu ineens zo snel! Hoe de eerste 8 weken voorbij kropen, zo snel gaat het nu.

De misselijkheid verdween met 14 weken en ook heb ik weer wat meer energie. Ik hoopte er natuurlijk heel erg op dat dit zo zou zijn, maar je weet het maar nooit. Sommige vrouwen zijn 9 maanden beroerd. De zin om weer in de keuken bezig te zijn kwam terug en daarbij ook (deels) mijn eetlust! Ik kan nog steeds geen grote porties eten, maar ik denk dat dit maar goed is ook.

Nog geen gram aangekomen, juist afgevallen. Maar die buik is toch goed zichtbaar inmiddels, met name in de avond.

Soms ontbreekt het me alleen nog aan nieuwe inspiratie, maar dat komt ook vast weer goed. Suggesties zijn altijd welkom!

Ik mis nog altijd alles wat ik niet mag eten en op mijn buik slapen is er niet meer bij maar verder ben ik natuurlijk nog altijd intens gelukkig!

It's a...

Deze stroopwafeltjes maak je heel simpel zelf, door ze in te smeren met witte chocolade pasta en in de muisjes te dippen! 

 

Keuzes, keuzes..

Wat moeten we ook veel keuzes maken! De kraamzorg moest al aangevraagd worden, welke kies je dan? We twijfelde tussen 2 kinderwagens, waarvan eentje 4 maanden levertijd had. Welke ging het worden? In een volgende update praat ik jullie bij over al dit soort keuzes. Nu gaan we op pad om eens flink te gaan shoppen voor de babyboy! En natuurlijk plannen maken voor zijn kamertje! Want welke kleurtjes gaan we kiezen..

Geniet van jullie weekend!

 

It's a...

 

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

 

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “It’s a…