Nienke Samsen

Even voorstellen.. gastblogger Nienke Samsen..


Nienke Samsen

 

Ik hoor jullie denken, wie is Nienke Samsen? Nienke is de eerste gastblogger op ashleywillems.nl!

 

Misschien kennen jullie haar toevallig al van haar Instagram account mykitchenplayground?

Een tijdje geleden kwam ik haar account tegen, wat een leuke feed! Mooie plaatjes van heerlijke gerechtjes!

Ik trok de stoute schoenen aan en vroeg Nienke of ze het leuk zou vinden met regelmaat een gastblog te schrijven voor ashleywillems.nl. Ze was direct enhtousiast! Morgen lezen jullie haar eerste gastblog, ze gaat jullie uitleggen hoe je zelf heerlijke naanbroodjes maakt. Maar eerst stelt ze zichzelf even voor..

 

Hallo!

Mijn naam is Nienke Samsen. Ik ben 27 jaar en woon samen met Rick in het mooie oosten.

Als ik ergens blij van word is het van eten! Tijdens het avondeten denk ik alweer na over wat voor lekkers ik die dag erop weer kan maken. Mijn grootste probleem is dat ik alles lekker vind en ik altijd kook voor een heel weeshuis, haha.

Als het even kan sta ik in de keuken om weer nieuwe recepten uit te proberen. Van salades tot taarten, stamppot tot smoothies en van soep tot brood. Ik word blij van een mand vol verse kruiden, groenten en fruit. Ik houd me bijna nooit aan het recept en vindt het heerlijk om van alles uit te proberen en met ingrediënten en smaken te spelen. My kitchen, my playground!!

 

Benieuwd naar die mooie plaatjes van Nienke? Volg haar alvast op Instagram! 

Zou jij het ook leuk vinden om af en toe een gastblog te schrijven voor Ashleywillems.nl? Stuur me dan even een mailtje! (info@ashleywillems.nl).

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.