smoothie met aardbeien, appel en peer

Een heerlijke smoothie met aardbeien, appel en peer 1


smoothie met aardbeien, appel en peer Een heerlijke smoothie met aardbeien, appel en peer om deze maandagochtend mee te beginnen! Smoothies zijn lekker, gezond en snel klaar! Voor mij dus de ideale start van de dag.

 

Een tijd terug deelde ik bijna dagelijks wel mijn ontbijt smoothies op Instagram. Omdat ik eigenlijk dacht dat jullie er misschien wel een beetje moe van werden kwamen de smoothies wat minder vaak terug in mijn feed. Ze leken naar mijn idee te vaak op elkaar en mijn variatie raakte een beetje op. Toch krijg ik nu steeds vaker de vraag of ik weer meer smoothie recepten wil gaan delen. Bij deze dus!

Een heerlijke pink panter om je maandag goed mee te beginnen. Het enige dat je nodig hebt is een blender of staafmixer.

Ik gebruik de Magimix blender, geweldig apparaat!

Bereidingstijd: max 10 minuten

Wat heb je nodig? (voor 2 glazen)

  • Een stuk of 8 aardbeien (dit kunnen ook diepvries aardbeien zijn)
  • 2 peren
  • 2 appels
  • Een koffie kopje water
  • 4 eetlepels magere kwark

Bereiding:

Hier kan ik onmogelijk een lang verhaal van maken, dat zou ik trouwens ook niet willen.. 😉  Maar je mixt alle ingrediĂ«nten met de blender of staafmixer door elkaar en je smoothie is klaar! Je portie fruit voor deze maandag is alweer binnen!

Een heerlijke smoothie met aardbeien, appel en peer is het resultaat! Wanneer je denkt dat dit nog niet voldoende zou vullen kun je er ook nog 2 eetlepels havermout en/of lijnzaad aan toevoegen!

 

 

smoothie met aardbeien, appel en peer

 

Eet smakelijk!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga je deze smoothie met aardbeien, appel en peer proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Een heerlijke smoothie met aardbeien, appel en peer