De maaltijdbox van Marley Spoon


image1(1)

Na de maaltijdbox van Hellofresh en die van Mathijs was het nu tijd voor die van Marley Spoon!

Al direct een groot pluspunt bij het bestellen van de box! Ik mocht kiezen!! Daar hou ik van.. 7 gerechten waaruit ik er 3 kon kiezen.. Wat mij betreft een groot voordeel want bij andere maaltijdboxen bestaat altijd de kans dat  1 van de drie gerechten niet jouw voorkeur heeft..image

Ik koos voor:

  • Kipschnitzel met coleslaw en crostini’s
  • Italiaanse penne met bacon en tomatensaus
  • Pompoen ovenschotel

 

 

Deze gerechten worden bij Marley Spoon zorgvuldig uitgekozen door verschillende chef koks.

Ook deze box werd weer keurig op tijd ’s avonds na werktijd gekoeld bezorgd.. Opvallend was dat elk gerecht apart verpakt was in een kartonnen zak.. Je hoeft dus niet te zoeken welke ingrediënten bij welk gerecht horen.. Handig!!

image2Bij elk gerecht hoort een mooie recept kaart! Deze kaarten zien er mooi uit, zijn duidelijk en bevatten mooie foto’s! Wat natuurlijk ook erg belangrijk is.. de recepten zijn makkelijk te volgen, duidelijk beschreven en simpel te bereiden!

 

 

 

 

De producten zijn super vers en erg lekker! Ook bij deze box kun je precies zien waar de producten vandaan komen, van welke teler, boer of slager. Persoonlijk vind ik dat erg leuk om te lezen. De producten zijn ook allemaal minimaal 4 dagen houdbaar, je hoeft dus niet verplicht eerst bijvoorbeeld de pasta te eten omdat de bacon nog maar 2 dagen goed is. Ook een groot pluspunt!

De gerechten waren alle drie verrassend lekker, ik kan niks anders zeggen! Zo had ik bijvoorbeeld nooit bedacht om bacon te combineren met een tomatensaus..  De meegeleverde pasta was echter ‘normale’ pasta, mijn voorkeur gaat dan liever uit naar volkoren of spelt pasta. Buiten dat ben ik verder super tevreden over deze maaltijdbox van Marley Spoon, sterker nog ik zou hem jullie aanraden! Alleen al om het feit dat je kunt kiezen wat je wilt eten.. 🙂

imageimage

 

Een quote op de website van  Marley Spoon:

‘Koken was nog nooit zo makkelijk.
Ervaar het zelf!’

Ik zou zeggen… Probeer het eens! En bestel hier zo’n heerlijke maaltijdbox ! Echt een aanrader!

marley

Eerder konden jullie al mijn mening lezen over de maaltijdboxen van Hellofresh.. Gemist? Klik dan hier..

Mijn ervaring met de maaltijd box van Mathijs vinden jullie hier

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.