De best bekeken blogs van mei

De best bekeken blogs van mei!


De best bekeken blogs van meiDe laatste dag van de maand! De best bekeken blogs van  mei staan weer voor jullie op een rij!

 

 

Eind mei! Daar hebben we inmiddels ruim 2,5 maand naar uitgekeken! Vandaag krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis! Daar hebben we mega veel zin in!! Binnenkort lezen jullie meer over de verhuizing en zien jullie ons nieuwe huis natuurlijk van binnen!

 

 

Tot mijn grote verbazing staat mijn aller eerste persoonlijke blog met stip op nummer 1! Waauw! Kennelijk vinden jullie het dus wél interessant wat ik allemaal achter de ‘schermen’ uitspook..

Daarnaast dit keer 3 zoete recepten! Haha! Meestal is het wel een mix van zoet en andere recepten.. dit keer duidelijk niet! Zeker de MonChou taart die ik voor Moederdag maakte scoorde héél goed! Ik heb hem ook al een aantal keer terug zien komen op foto’s, dat vind ik super leuk om te zien!

De best bekeken blogs van mei..

 

Waarom het even iets rustiger is op mijn blog…??

De best bekeken blogs van mei

Zelf MonChou taart maken..

Zelf MonChou taart maken

Rocky Road Fudge..

rocky road fudge

Dubbele chocolade cake voor de chocolade liefhebbers!

Dubbele chocolade cake

 

 

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga je één van deze heerlijke recepten proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.