Mmm, heerlijke wraps met parmaham, mozzarella en basilicum. Het was weer vrijdag! Op vrijdagen heb ik altijd trek in een lekkere lunch! Even geen crackers of kwark.. gewoon wat lekkers.. 😉 Aangezien ik gek ben op wraps maakte ik vandaag deze heerlijke combinatie met parmaham en mozzarella!
Behalve als lunch zijn deze wraps met parmaham, mozzarella en basilicum natuurlijk ook heerlijk bij de borrel, een feestje, of met de feestdagen!
Heerlijke wraps met parmaham, mozzarella en basilicum!
Bereidingstijd: 10 minuten
Wat heb je nodig? (voor 2 wraps)
- 2 Volkoren of meergranen wraps
- Philadelphia light
- Grote hand rucola
- 1 bol mozzarella
- +/- 75 gram parmaham
- Een bakje verse basilicum
- peper/zout
Bereiding:
Besmeer de wraps allereerst met de philadelphia.
Daar overheen gaat de rucola.
Gevolgd door de parmaham, de basilicum en de in plakjes gesneden mozzarella.
Maak het af met wat peper en zout, en rol ze op! Als dit niet gaat lukken dan weet ik het ook niet meer, dan heb je waarschijnlijk ook moeite met het besmeren van je boterham… 😉
Wat ik al zei, deze wraps met parmaham, mozzarella en basilicum zijn lekker als lunch maar doen het ook altijd goed op borrels, feestjes en feestdagen! En trouwens ook wanneer je op je luie zondag rond de klok van 16.00 uur trek hebt in iets lekkers!
Eet smakelijk!
Liefs,
Ga je deze Wraps met parmaham, mozzarella en basilicum proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!
Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!
Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?