Simpele en goed gevulde macaroni, dat klinkt goed toch? Het was ook nog eens erg lekker..
Deze simpele goed gevulde macaroni doet me wel een beetje denken aan vroeger. Toen aten we ook vaak een vergelijkbare simpele macaroni, ik was er altijd gek op! Toen alleen het liefst met zo min mogelijk groente en zoveel mogelijk kaas.. (soms ook nog wat ketchup..) Daar denk ik nu gelukkig wel iets anders over..
Simpel, lekker én snel klaar! Daar houden we van toch?
Bereidingstijd: +/- 20 minuten
Simpele goed gevulde macaroni..
Wat heb je nodig? (voor 2 personen)
- 180-200 gram (volkoren/meergranen) macaroni
- 150- 200 gram rund of kippengehakt
- Een bakje ham reepjes/blokjes
- 2 eieren
- 1 teen knoflook
- Peper/zout naar smaak
- 3 theelepels Italiaanse kruiden
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel uienpoeder
- Een halve courgette
- Bakje (kastanje) champignons
- 3 lente uitjes
- 1 klein blikje tomatenpuree
- Geraspte kaas naar keuze
Bereiding:
Zet allereerst een pan water op voor de pasta en kook deze volgens de aanwijzing op de verpakking.
Bak de eieren en maak hier met een spatel kleinere stukjes van.
Voeg de lente ui, knoflook, courgette, champignons, het gehakt en de ham reepjes toe. Laat dit even lekker bakken.
Voeg nu ook het blikje tomatenpuree toe, roer dit goed door en breng het geheel op smaak met de Italiaanse kruiden, peper, zout, knoflook en uienpoeder.
Wanneer de pasta klaar is giet je deze af, de pasta kan ook direct bij de ‘saus’. Roer even goed door elkaar.
Maak het af met wat geraspte kaas op het bord en je hebt een heerlijke maaltijd!
Eet smakelijk!
Liefs,
Ga je deze simpele goed gevulde macaroni.. proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!
Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!
Volg je mij trouwens al op Instagram of Facebook?
Goed idee!