Shoarma tosti! Daar was ik zelf nou niet zo snel opgekomen, maar gastblogger Annemieke bedacht dit heerlijke recept!
Gezond? Haha nee deze shoarma tosti is niet heel gezond maar wel heel erg lekker! Wij eten dit wel eens op dagen dat we echt geen tijd hebben om te koken, of echt helemaal geen zin hebben om eten te maken. Het is een lekkere vervanging voor een luxe broodje shoarma, maar dan met turksbrood. Ik vind turksbrood echt heel erg lekker. Je kunt ook eindeloos variëren en altijd de restjes groente uit de koelkast opmaken!
Shoarma tosti
voor 3 personen – 20 minuten
Wat heb je nodig?
- 1 turksbrood
- 200-300 gram (kip) shoarma
- Geraspte kaas
- +/- 100 gram ijsbergsla
- Een grote hand champignons
- Een halve komkommer
- 1 tomaat
- 1 paprika
- 1 rode ui
- Knoflooksaus of een andere saus naar keus
Bereiding:
- Verwarm de oven op 180 graden of zet de contact grill aan (ik gebruikte de contact grill)
- Snijd de paprika en champignons, bak dit samen met de shoarma in de koekenpan.
- Snijd het turksbrood in stukken.
- Verdeel de gebakken shoarma, champignons en paprika over het turksbrood en doe kaas naar smaak op de tosti.
- Vervolgens leg je deze onder de grill of even in de oven. ongeveer 8 minuten.
- Dan haal je de tosti uit de oven, haal bovenkant er weer af en beleg je de tosti verder met sla, tomaat, ui, komkommer en lots of knoflooksaus yum yum!
Easy toch?
Eet smakelijk!
Benieuwd naar nog meer lekkere recepten van Annemieke? Volg haar op Instagram! Of neem een kijkje op haar blog! Sweetlittlekitchen.
Eet smakelijk!
Liefs,
Ga je deze Shoarma tosti proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!
Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!
Volg je mij trouwens al op Instagram of Facebook?