Pasta salade met makreel

Pastasalade met makreel!


Pastasalade met makreel

 

Een heerlijke pastasalade met makreel! Simpel, makkelijk en natuurlijk onwijs lekker! Ik at hem als lunch.

Pastasalades met vis zijn bij mij altijd favoriet, want precies deze pastasalade zou ook heerlijk zijn met warm gerookte zalm of tonijn! Ben je geen fan van vis? Probeer hem dan eens met gerookte kip!

Deze pastasalade met makreel was een heerlijke lunch, maar van de zomer is hij ook heerlijk bij de barbecue of gewoon als avondeten. Ik vind een pastasalade lauw het lekkerst, maar koud kan hij ook prima!

 

Pastasalade met makreel..

 

Bereidingstijd: +/- 15 minuten

Wat heb je nodig? (voor 2 bordjes)

  • +/- 175 gram gerookte makreelfilet (graaloos)
  • 175 gram pasta (volkoren)
  • 2 lente uitjes
  • Een halve rode ui
  • Peper/zout naar smaak
  • 3 theelepels creme fraiche
  • 2 handjes rucola sla

Bereiding:  

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Wanneer de pasta gaar is giet je deze af en spoel je deze direct af met koud water.

Snij de lente ui en snij de rode ui in halve ringen.

Maak de pasta aan met de creme fraiche en breng op smaak met wat peper/zout.

Voeg de makreel, de lente ui, de rode ui en 2/3 van de rucola toe en meng goed door elkaar..

De overige rucola gebruik je voor op het bord bovenop! Voilå, een heerlijke pastasalade met makreel!

Simpel toch?

 

pastasalade met makreel

 

pastasalade met makreel

 

 

 

Eet smakelijk!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga je deze heerlijke pastasalade met makreel proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.