Een simpele maar heerlijke pasta met kipgehakt, courgette en een ‘saus’ van philadelphia!
Pasta met kipgehakt en courgette, een geïmproviseerde maaltijd maar toch erg lekker! De restjes uit de koelkast moesten op en dit pastaatje was het resultaat! Dus zoek je nog een snelle en makkelijke maaltijd? Probeer deze eens!
Bereidingstijd: +/- 25 minuten
Pasta met kipgehakt en courgette..
Wat heb je daarvoor nodig? (2 personen)
- +/- 300 gram kipgehakt
- 1 rode (of gewone) ui
- +/- 250 gram pasta naar keus, ik koos dit keer voor spelt pasta
- Een halve courgette
- 1/2 bakje philadelphia met kruiden (light)
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel knoflookpoeder
- Peper/zout
Bereiding:
Zet alvast het water op voor de pasta.
Snij de ui en de knoflook, bak deze samen met het kipgehakt en het knoflookpoeder in een wok. Voeg daar na een paar minuten ook de in blokjes gesneden courgette aan toe.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Wanneer de pasta klaar is giet je deze af en gaat deze in de wok erbij.
Voeg de philadelphia toe en roer dit er goed doorheen. Breng naar wens nog verder op smaak met peper/zout.
Een lekkere, makkelijke en simpele maaltijd!
Eet smakelijk!
Liefs,
Ga je deze pasta met kipgehakt en courgette proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!
Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!