Vegetarische couscous salade met geitenkaas en walnoten een simpel, makkelijk en gezond recept wat binnen een handomdraai op tafel staat!
Deze vegetarische couscous salade met geitenkaas en walnoten is lekker als avondeten maar ook heerlijk als lunch! Of.. van de zomer bij de barbecue als bijgerecht! Kortom, op veel momenten, erg lekker!
Vegetarische couscous salade met geitenkaas en walnoten
Bereidingstijd: max 20 minuten.
Wat heb je nodig? (2 personen)
- 150 gram (spelt) couscous (AH)
- Een scheutje goede olijfolie
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels citroen peper
- 3 lente uitjes
- Een halve paprika
- Een halve komkommer
- 2 handjes rucola
- Halve rode ui
- Grote hand walnoten
- Een stukje geitenkaas
- Honing
Bereiding:
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de couscous vervolgens op smaak met wat peper/zout en een scheutje goede olijfolie.
Snijd de komkommer, paprika, ui, en lente ui en roer dit door de couscous.
Voeg ook de rucola toe (scheur deze een beetje in stukjes).
Verdeel daar overheen wat walnoten en de geitenkaas.
Maak de salade af met wat honing..
Eet smakelijk!
Liefs,
Ga je deze vegetarische couscous salade met geitenkaas en walnoten proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!
Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!
Gister gemaakt als lunch en het was heerlijk!